Lifestyle Muzica si vedete

Pamela Anderson face coperta editiei Playboy din ianuarie 2011

Pamela Anderson face coperta editiei Playboy din ianuarie 2011Pentru a 13-a oara in cariera sa de fotomodel, Pamela Anderson va aparea pe coperta revistei Playboy, editia din ianuarie 2011. Alaturi de pozele sale nud, actrita va promova printr-un text de factura poetica bunatatea si caritatea in sufletele cititorilor, incurajandu-i pe acestia sa nu se inchida in sine ci sa se deschida catre lume, facand fapte bune si transformand locul in care stau intr-o adevarata casa a tuturor celor care vietuiesc pe Pamant, inclusiv animalele din toate speciile.

Trecuta de 40 de ani, Pamela Anderson arata totusi la superlativ, casnicia sa ratata cu artistul Tommy Lee sau cei doi copii pe care ii are in intretinere nelasand deloc urme adanci pe chipul sau. Ea tine de multa vreme o dieta vegetariana, este adepta traiului in aer liber si isi petrece mult timp alaturi de fundatiile care protejeaza animalele, iar toate aceste preocupari ale sale au reusit sa o mentina la un nivel bun de sanatate, ea aratand la fel de tanara si sexi acum ca si cu multi ani in urma.

Actrita este originara din Canada, unde si-a petrecut o parte din viata, pana in 1990 cand se muta in Los Angeles. Si-a pastrat insa cetatenia canadiana, in prezent avand dubla cetatenie, americana si canadiana. De loc este din districtul British Columbia, orasul Ladysmith, iar parintii sai, Barry si Carol Anderson, au avut slujbe modeste, dar asta nu i-am impiedicat sa ofere micii Pamela o educatie serioasa. In plus, fetita lor s-a intamplat sa se nasca atunci cand Canada isi sarbatorea cei 100 de ani de la infiintare, ea fiind primul copil nascut in acea zi festiva. Parintii au primit un premiu in bani, iar mica Pamela a fost de atunci incoace binecuvantata cu mult noroc in viata.

Atat gratie carierei sale de fotomodel, inceputa de la o varsta frageda, cat si deselor sale aparitii in productii cinematografice, televizate sau de societate, Pamela Anderson si-a castigat un bun renume ca sex-simbol si ca profesionista a imaginii, renume umbrit in parte de micile probleme aparute in planul vietii sale personale, peste care insa actrita a stiut sa treaca cu brio. Activitatea sa pentru protectia animalelor, promovarea vegetarianismului ca stil de viata precum si activitatile de sustinere a bolnavilor in stadiu cronic au relansat-o pe prima scena a celebritatilor, ea bucurandu-se in prezent de mult credit si o imagine publica deosebit de buna.

Intrucat autoritatile canadiene nu au raspuns pozitiv la solicitarile sale facute in mod repetat pentru protejarea focilor salbatice si alte probleme legate de protectia animalelor, Pamela Anderson s-a distantat oarecum de tara sa natala, ea continuand sa isi creasca cei doi fii ai sai de una singura in Los Angeles. Isi doreste foarte mult sa isi reia viata de familie netemandu-se deloc de esecurile din trecut, dar se pare ca nu are prea mult noroc din acest punct de vedere. In ultima vreme nu s-a mai intalnit cu nimeni, dar acest lucru i-a facut mai degraba bine, ea concentrandu-se mai mult asupra vietii de familie si a celei profesionale.

Fanii Playboy o vor putea admira la inceput de an in prima editie a revistei lor preferate unde are un pictorial care se desfasoara pe 8 pagini. Neincrezatorii de asemenea se pot convinge inca o data ca actrita a ramas la fel de atragatoare ca intotdeauna, acum fiind parca si mai sexi prin farmecul si stilul aparte pe care i l-au conferit experienta si trecerea anilor. Este un numar record de aparitii a unui model de top pe coperta binecunoscutei reviste si nu se stie daca va mai exista altcineva care sa reuseasca sa doboare prea repede o asemenea performanta.

foto Wikipedia

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu