Lifestyle Tehnologie si internet

Noul Samsung S4

 

Noul  Samsung S4

Firma  sud-coreeană, Samsung  a ales să îşi lanseze cel mai nou model de telefon pe data de 19 Martie, şi nu oriunde, ci  în New  York. În Times Square mesajele sună promiţător:  “Be ready 4 the next generation”.   

Aproape fiecare clădire din piaţa centrală New-Yorkeză este îmbrăcată într-o reclamă Samsung. Evenimentul de lansare va fi de asemenea transmis live iar organizatorii pun la punct ultimele detalii pentru ca totul să iasă ireproşabil.

La Radio City Music Hall, clădirea care va găzdui recepţia, noul S4 este vedeta iar lucrările de amenjare sunt pe ultima sută de metri. Niciun aspect nu trebuie omis pentru a realiza un eveniment ce va rămâne în istorie.
Marea curiozitate şi receptivitate a publicului  vine după ce, cei de la Samsung au afirmat că noul telefon are display de cinci înci, poate fi controlat fără atingerea ecranului, doar cu ajutorul senzorilor ce detectează mişcarea mâinilor şi a ochilor.
Pe langa ecranul de cinci inci, procesor quad-core în SUA şi octo-core în restul lumii, cameră de 13 mega pixeli (faţă de 8 mega pixeli la S3), tehnologie eye-track (ce face ca un videoclip să se oprească automat după posesorul nu mai priveşte ecranul), S4 va avea de asemenea şi conectivitate LTE, cel puţin o piaţă confirmând acest lucru.
Din reclamă şi descriere pare un telefon invincibil. Publicul asteaptă cu entuziasm iar eventualii cumpărători cu siguranţă  nu vor întârzia să apară.
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu