Lifestyle Muzica si vedete

NKOTBSB, un supergrup format din New Kids on the Block si Backstreet Boys

NKOTBSB, un supergrup format din New Kids on the Block si Backstreet BoysDoua trupe celebre ale anilor '90 revin in atentia fanilor din intreaga lume printr-un proiect comun in cadrul caruia planuiesc sa sustina o lunga serie de concerte in lunile iunie si iulie anul acesta in Canada si Statele Unite ale Americii.

New Kids on the Block si Backstreet Boys se afla in "tratative" pentru acest super turneu de mai bine de un an de zile, iar recent au facut public faptul ca vor concerta impreuna in aceasta vara, in orase precum Washington, Los Angeles, Chicago, Toronto, Montreal si multe, multe altele.

Muzica celor doua trupe nu a fost inca uitata de catre fanii lor mai vechi, acum aparand ocazia buna pentru o relansare de bun augur a armoniilor inconfundabile ale celor de la Backstreet Boys si New Kids on the Block. Melodiile lor promoveaza romantismul si iubirea si vor fi in deplin acord cu ultimele trenduri din muzica internationala.

Impreuna cele doua trupe faimoase au si lansat un mega-album comun, a carui prima piesa, "Don't Turn Out the Lights", a putut fi ascultata pentru prima oara anul trecut. Titlul acestui hit a si dat de fapt numele turneului anuntat pentru aceasta vara.

Special pentru inimile milioanelor de fani care ii vor urmari atat live cat si pe ecranele televizoarelor, membrii celor doua formatii au realizat o vasta selectie de cantece unde sunt incluse nu doar hiturile lor mai vechi ci si mai multe piese de pe noul lor album care vor putea fi ascultate in premiera pe scenele din SUA si Canada.

Biletele au fost deja puse spre vanzare inca din luna ianuarie, iar organizatorii sunt incantati de evenimentul care urmeaza sa se intample in curand, odata cu inceperea verii. Intrucat NKOTBSB au dezvoltat relatii foarte bune intre dansii si au dovedit ca pot canta la superlativ impreuna ne asteptam sa ii redescoperim intr-o noua ipostaza, dar la fel de romantici si pasionali asa cum ii stim dintotdeauna.

foto Wikipedia

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu