Lifestyle Muzica si vedete

Madonna isi cumpara o casa in Africa


MadonnaDupa ce a reusit sa adopte un copil in urma unei scurte vizite in Malawi, Africa, Madonna intentioneaza sa obtina actele pentru adoptia unui al doilea copil din aceeasi regiune. Se pare ca statutul de mamica ii prieste si ca doreste sa se bucure de asemenea clipe cat mai mult posibil. Din pacate insa cea de-a doua cerere de adoptie i-a fost deocamdata refuzata starul pop fiind foarte dezamagita de aceasta decizie a autoritatilor din Malawi.

Intrucat Madonna nu pare sa se lase cu una cu doua de ducerea la bun sfarsit a planurilor sale maternale se aude ca s-a hotarat asa, peste noapte, sa isi construiasca o casa nou-nouta in Africa in speranta de a fi mai aproape de orfanii pe care a ajuns sa ii indrageasca foarte mult. Pretextul oferit ziaristilor este acela ca proaspata mama adoptiva construieste o astfel de casa pentru a permite fiului sau, David Banda, un contact binevenit cu locurile sale de bastina. De asemenea vedeta a ordonat arhitectilor si realizarea unor planuri de ridicare a unei scoli de fete intr-o locatie superba, iar proiectul se pare ca se afla intr-un stadiu destul de avansat.

Adevarul este ca Madonnei i s-a refuzat cea de-a doua cerere de adoptie deoarece legea din Malawi stipuleaza ca persoana care doreste sa adopte un copil sa fi locuit in statul african cu acte in regula cel putin 18 luni, iar judecatorul care a refuzat cererea de adoptie s-a temut sa nu creeze un precedent prin acordarea unei decizii favorabile chiar si pentru o celebritate atat de mare cum este cantareata americana.

Asa ca, neavand de gand sa renunte atat de usor, Madonna isi va construi o casa si tot ce va mai fi nevoie pentru a fi inregistrata cu domiciliul stabil in Malawi si pentru a putea obtine pe viitor drepturile parintesti pentru un al doilea copil. Nu e nimic rau pentru ca, din fericire, nu numai ca isi permite sa intretina mai multi copii, dar se pare ca isi doreste foarte mult sa se concentreze serios asupra indatoririlor sale de mama si sa mai uite astfel putin de nebunia adusa de celebritate si de ciudateniile scenei muzicale.

photo hmultiplex.ro

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu