Lifestyle Turism

London, baby

London, babyUn city break este solutia ideala pentru un refugiu in doi, sau pentru a iti lua gasca de prieteni bifand  o sesiune de distractie.  O mica evadare in alta tara, ne aduce  multa energie si ne ajuta sa uitam macar pret de un weekend de stresul cotidian.

O varianta  ideala cu multe surprize, este Londra. Am vizitat-o pentru prima oara acum 4 ani si de atunci gandul imi este la tara aceasta. Are un aer special, are un farmec propriu si realizeaza magia de a iti pastra  gandurile la ea.

In primul rand zborurile pentru Londra sunt destul de ieftine mai ales daca le achizitionati din timp.  Companiile low cost au oferte care nu ne afecteaza buzunarul.
Odata ajunsi in capital misterioasa, avem de unde alege, ce anume sa vizitam.  Londra are o istorie interesanta  si locuri pe care trebuie sa le  bifam ca vizitate.
Pentru cazare, mai ales daca ne gandim la bugetul nostru, pentru a avea bani de suveniruri,  trebuie sa consultam site-uri de profil. Pentru a gasi cazare in apropierea atractiilor turistice, trebuie sa analizam cele mai bune site-uri pentru a gasi oferta perfecta. Pentru hoteluri in care vrem sa organizam anumite evenimente, o petrecere sau o cina speciala, managerii pun la dispozitie oferte speciale.
Inarmati cu multa rabdare si pantofi comozi plecam spre vizitat. Daca nu sunteti foarte siguri de ceea ce vreti sa vizitati, sau aveti nevoie de alte indrumari, consultati alti turisti care au avut placerea de a-si posta experienta.
Din propria experienta recoman Ochiul Londrei, unde puteti face fotografii frumoase, desi de obicei este o coada destul de mare, insa inarmati cu ambitie se poate ajunge. Muzeul figurilor de ceara este iarasi in top, si merita vizitat. Puteti admira pe Brad Pitt  foarte aproape 🙂
Sunt suficiente destinatii turiste si multe puncte pentru care Londra este in fiecare an  in top, si atrage un numar mare de turisti. Insa cred ca ceea ce atrage cel mai mult este aerul ei special, oamenii calmi,  mesajul lor misterios si stilul de viata exclusivist.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu