Educatie Lifestyle

Leonard Cohen si cariera sa

Apreciat mai intai ca scriitor si abia spre batranete recunoscut ca un muzician de prim rang, Cohen s-a dovedit original si in felul in care a decis sa-si traiasca viata. Toate acestea, dar si multe alte aspecte inedite ale vietii si carierei lui Leonard Cohen ne fac sa devenim si mai curiosi in legatura cu multe detalii din viata artistului. Desi calatoreste in toata lumea si este chemat la multe concerte a ajuns si pe ale noastre meleaguri.

A venit in Romania intr-o discretie totala. Asa cum ne-a obisnuit a cantat din inima si  a inceput show-ul cu superb piesa “Dance to me to the end of love”. Spre deosebire de alte concerte in care artistul vrea sa auda  fanii tipand sau  sa aplaude, Leondard Cohen nu vrea decat sa le vada sclipirile din ochi, la fiecare melodie.
Orice piesa a sa si orice sunet creeaza o vibratie. Acordul unei viori si cateva cuvinte ale sale repara cicatrici sufletesti vechi si orice problema este tinuta de bodyguarzi la intrare.  Cand asculti muzica lui Cohen trebuie sa fii ca in prajma unui psiholog bun, cu incredere, orice se vindeca.

Departe de fitele obisnuite, acesta ne transmite multa caldura sufleteasca, avand in spate multa intelepciune acumulata in 76 de ani; Leonard  a facut ceea ce multi uita pe scena, a cantat prin sentimente si sentimentele si le-a exprimat prin cant.

Fara doar si poate ramane unui dintre marii artisti ai lumii, cu o viata de poveste si o poveste de viata canta si ne incanta ori de cate ori ne invita  suav “ Dance me to the end of love”.
http://www.youtube.com/watch?v=__ebR_8UKAY&feature=related

Virgolici Ecaterina

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu