Lifestyle Muzica si vedete

Lady Gaga, comparata cu Michael Jackson


Lady Gaga si Michael Jackson

Artista Lady Gaga a reusit sa il impresioneze pe ultimul ei producator muzical atat de mult incat acesta a comparat-o, fara a considera ca exagereaza, cu insusi pe atunci tanarul si talentatul Michael Jackson.

Producatorul de muzica american, Rodney Jerkins, a lucrat in mod direct cu Michael Jackson la elaborarea mai multor piese single ale celebrului star pop si a declarat recent ca de atunci incoace doar Lady Gaga a mai reusit sa il impresioneze atat de mult prin profesionalism si numarul urias de fani inregistrati la foarte scurt timp dupa lansarea oficiala a unui single.

Lady Gaga a lucrat impreuna cu Rodney Jerkins la producerea ultimului ei single, "Telephone", lansat la sfarsitul lunii martie, anul acesta, si a reusit sa atraga peste 1 miliard de vizitatori doar pe Internet, in foarte scurta vreme.

Intervievat de revista People, Rodney Jerkins s-a declarat de-a dreptul coplesit de curajul si devotamentul aproape nebunesc al celebrei artiste, care nu se multumeste sa cante cu talent pe scena, dar isi doreste si sa atinga audienta la multiple niveluri prin mesajul transmis de muzica sa.

foto Wikipedia

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu