Lifestyle Muzica si vedete

Kylie Minogue, o icoana a comunitatii gay internationale


Kylie Minogue

In Statele Unite, cantareata de origine australiana, Kylie Minogue, este pur si simplu idolatrizata, atat pentru jocul ei senzational de scena cat si pentru frumusetea ei, inca nealterata de trecerea vremii. Printre cei mai impatimiti fani ai cantaretei se afla si multi membri ai comunitatii gay pentru care artista are sentimente speciale, ea manifestandu-si de mai multe ori in public suportul deplin pentru comunitatea gay internationala.

In perioada sa de inceput, Kylie Minogue a trecut si prin multe momente de-a dreptul dificile, cand a fost nevoita sa suporte presiunea criticilor de muzica care ii faceau viata un adevarat calvar. Nimeni altii decat fanii ei de orientare gay i-au stat atunci alaturi, incurajand-o mereu sa fie ea insasi si nu faca compromisuri in plan artistic.

Kylie Minogue a si fost in trecut votata ca icoana numarul unu a comunitatii gay, catigand detasat intr-un clasament care le includea si pe mai faimoasele Cher, Liza Minelli, Madonna sau Judy Garland. Desi acest lucru a magulit-o foarte mult, Kylie Minogue nu a devenit si ea, la randul ei, mai "gay" in muzica practicata, ci a continuat sa promoveze un stil personal, adica exact ceea ce i-a si atras simpatia fanilor, gay sau nu, din intreaga lume.

Inclusiv pe durata recentelor turnee de promovare a noilor sale melodii, Kylie Minogue s-a facut remarcata din nou printr-o prezenta scenica deosebita, costumatii voi grotesti, dar si futuristice, care trimit toate inclusiv la universul specific comunitatii gay. Lucrurile nu s-au schimbat deci nici in prezent, ea fiind la fel de iubita ca intotdeauna si pastrandu-si in continuare statutul de cinste in inima fanilor gay de pretutindeni.

foto Wikipedia

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu