Lifestyle Muzica si vedete

Inna: “Nu stiu cand ma marit!”

Inna: "Nu stiu cand ma marit!"Inna a fost marți dimineață invitata în studioul Kiss FM. Artista le-a cântat Kissomanilor live și le-a mărturisit că își dorește să cânte mai mult în România în perioada sărbătorilor de iarnă, că ar vrea să facă un duet cu Holograf și că, deocamdată, cariera este pe primul plan.
 
La Kiss FM, Inna a venit la Cârcotași însoțită de mama sa și a cântat în studio piesele „Tu și eu”, „India” și „J'Adore”, acompaniată de doi chitariști.
 
Inna le-a spus Cârcotașilor că următorul concert pe care îl va susține va fi în Rusia și că tocmai a cântat în Norvegia. „Norvegienii mi-au cerut în special să cânt piesa 'Tu și eu'”, a declarat Inna.
 
„Peste tot mă primește lumea foarte frumos”, a declarat vedeta, întrebată unde îi place să cânte cel mai mult. „Nu pot să aleg un loc anume. Este foarte frumos și când mă întorc acasă să cânt. Acum, în perioada aceasta a Crăciunului, am vorbit cu managerul meu și i-am spus să-mi ia mai multe concerte aici, acasă. Îmi place să cânt peste tot, n-aș putea să aleg”, a spus ea. „În Japonia nu am fost încă, dar voi merge în martie, e primul meu turneu de promovare”, a mai declarat cântăreața.
 
„Îmi place să spun că nu sunt fițoasă. Nu asta e ceea ce fac eu. Meseria mea e să cânt și, atunci când cânt, cred că nu trebuie să fii fițos”, a mai declarat invitata, răspunzând la o întrebare a lui Mihai Găinușă.
 
„Sunt multe artiste pe care le respect. Îmi place foarte mult Pink, îmi place foarte mult Rihanna, o apreciez pe Lady Gaga”, a afirmat Inna. „Aș face un duet cu Holograf”, le-a spus Kissomanilor, întrebată cu cine i-ar plăcea să colaboreze dintre artiștii români.
 
„Nu știu când mă mărit, pentru că, deocamdată, mai am foarte multe de făcut. Am făcut cam douăzeci la sută din ce mi-am propus și vă dați seama că, până ajung la sută la sută, mai e. Dar mă simt foarte bine așa. Am foarte multă dragoste pentru muzica mea, față de fanii mei, față de tot ceea ce reprezintă promovarea mea”, a mărturisit Inna după ce Dezbrăcatu a vrut șă știe dacă are planuri de căsătorie.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu