Educatie Lifestyle

Horatiu Malaele doneaza un tablou, din prietenie pentru Cami!

Horatiu Malaele doneaza un tablou, din prietenie pentru Cami!

Luni seara, a fost iarasi agitatie la Galeria “Horatiu Malaele din Bucuresti. Asta pentru ca expozitia “Din prietenie pentru Cami” tocmai luase sfarsit iar tablourile trebuiau luate, impachetate si trimise catre noii lor proprietari.

Mare parte din lucrarile expuse s-au vandut atat de repede incat nici artistei nu i-a venit a crede. Camelia Rusu, tanara diagnosticata cu leucemie era toata un zambet de fiecare data cand auzea de la Eve ca “s-a mai vandut inca un tablou", pentru ca stia ca  fiecare ban  ii va aduce mai aproape plecarea catre operatia salvatoare.
 
Impresionat fiind de cazul Cameliei dar si de succesul expozitiei,  marele artist Horatiu Malaele, cel care a pus la dispozitie spatiul galeriei sale pentru vernisaj, a donat una din cele mai dragi lucrari ale lui. Spera ca suma stransa din vanzarea tabloului sa o aduca pe Camelia cu un pas mai aproape de vindecare.
 
Personalitati ca Dan Teodorescu, Cornel Ilie si  Gabriel Maga (trupa Vunk), Lia Bugnar, Leonard Muha, Alexandra Gromik (Amadeus), Nicolai Tand, Ela Crăciun, Tudor Turcu si multi altii au sprijinit si s-au implicat activ in aceasta expozitie. Totul, din prietenie pentru Cami. 
 Cei care doresc, pot face donatii pentru Camelia, in urmatoarele conturi:
LEI:   RO98 RZBR 0000 0600 1284 0362
EUR: RO53 RZBR 0000 0600 1497 2844
titular: Rusu Vasile
 
Mai multe informatii despre caz, aici: http://kmy.ro
 
 
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu