Educatie Lifestyle

Gânduri la început de primăvară

Gânduri la început de primăvarăÎnceput de primăvara… ce moment potrivit pentru a schimba ceva în viaţa noastră. Trecerea de la un anotimp la altul poate însemna si trecerea noastră de la un anumit stadiu al vieţii către unul mai bun. După cum ştim, primăvara este anotimpul renaşterii, natura capătă o altă înfăţişare, păsările se întorc şi aduc odată cu ele puţin din feeria ţărilor calde unde s-au adăpostit pe timpul iernii. Putem astfel, asocia primăvara cu un nou început şi în vieţile noaste. Este aşadar momentul potrivit să ieşim din zona de confort, să facem o schimbare şi să ne setăm idealurile puţin mai sus.

Ieşi din zona de confort! Probabil deja multe s-au adunat pe biroul tău. Fă-ţi ordine în documente şi nu mai prelungi la nesfârşit acel termen limită de care tot încerci să te ocupi. Încetează să te mai complaci într-o anume situaţie şi renunţă la deviza „merge şi aşa”. Rezolvând acum ceea ce a fost amânat pentru atâta timp îţi va da ocazia să îţi lărgeşti orizonturile.

Încearcă ceva nou!  Cam cât timp a trecut de când n-ai mai făcut ceva pentru prima dată? Urmează modelul vântului, încarcă-te de energie şi entuziasm şi oferă-ţi ocazia de a încerca ceva ce n-ai crezut că vei fi în stare să faci vreodată.

Zâmbeşte! Ce mod mai bun de a începe o primăvară frumoasă daca nu cu un zâmbet larg pe chip? Iar dacă n-ai avut noroc de Valentine’s Day, cine ştie, cineva se poate îndrăgosti oricând de zâmbetul tău aşa că nu uita să o faci oriunde te afli.

Fă-ţi ordine în gânduri!Un nou început nu poate să aibă loc dacă eşti constant blocat în trecut aşa că renunţă la orice gând care îţi îngreunează existenţa, lasă loc în inima ta sentimentelor pozitive, fii mai bun, gândeşte pozitiv şi nu lăsa pe nimeni să-ţi întunece spiritul.

Schimbă ceva în acest început de primăvară. Începe cu tine, fii chiar tu schimbarea pe care o doreşti în lume. O primăvară minunată! Meriţi tot ce-i mai bun!
 

Oana Ruxandra

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu