Educatie Lifestyle

Fiecare Xmas Variety Bucket de la KFC aduce o șansă copiilor de la SOS Satele Copiilor

Fiecare Xmas Variety Bucket de la KFC aduce o șansă copiilor de la SOS Satele CopiilorKFC lansează noua campanie de sărbători, cu oferte pentru toată familia, fanii brandului putând alege acum Variety Xmas Bucket, cu patru bucăți de pui, șase Crispy Strips și șase Hot Wings. La fiecare astfel de produs cumpărat, clienții primesc un Hot Wing în plus, pe care îl pot păstra pentru ei sau îl pot dărui mai departe. Pentru fiecare Hot Wing dăruit, KFC donează un leu către SOS Satele Copiilor.  
 
În ofertă revine și Bucket for one, care este acum disponibil în toate restaurantele KFC. La prețul de 15,50 lei, clienții pot alege acest bucket pentru o persoană, ce conține trei Crispy Strips, patru Hot Wings, o porție medie de cartofi prăjiți și o băutură răcoritoare.
 
„Se apropie perioada sărbătorilor, în care cu toții ne facem timp pentru a fi alături de cei dragi. Variety Xmas Bucket oferă clienților o masă so good alături de familie și prieteni, împreună cu posibilitatea de a face o bucurie copiilor de la SOS Satele Copiilor”,declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România. „Prin această campanie continuăm colaborarea cu cei de la SOS Satele Copiilor. Anul acesta, începând din luna martie, am avut în meniu Bucket-ul de Bine – pentru fiecare bucket cumpărat, am donat câte un leu către partenerii noștri”, a adăugat Monica.   
 
Pentru mai multe detalii despre noutățile pregătite de KFC, accesați pagina de Facebook KFCRomânia, pagina de Instagram KFCRomânia și site-ul www.kfc.ro.  

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu