Lifestyle Turism

BauBax LLC lanseaza o jacheta de lux pentru turistii impatimiti

BauBax LLC lanseaza o jacheta de lux pentru turistii impatimiti

BauBax LLC, cu sediul in Chicago, este una dintre cei mai titrate firme de moda specializata in crearea de colectii vestimentare tip lifestyle, incluzand si o linie special adresata turistilor impatimiti, si s-a bucurat dintotdeauna de o clientela numeroasa gratie ideilor inovatoare ale designerilor sai care au intuit fara gres necesitatile clientilor, iesind an de an pe piata cu o oferta chic si foarte variata.
 
Recent, BauBax a reusit sa faca rumori in presa internationala prin lansarea unei jachete ingenioase pentru turisti, cu un design atragator, destinata atat barbatilor cat si femeilor. Ceea ce face aceasta jacheta speciala este atat numarul mare de buzunare, fiecare cu rolul sau aparte cat si materialul din care este confectionata, usor, dar si deosebit de rezistent la conditiile schimbatoare ale vremii.
 
Jacheta BauBax are nu mai putin de 15 buzunare, intre acestea regasindu-se si un buzunar pentru pasaport, un altul pentru telefonul mobil, un altul pentru incarcatorul telefonului mobil, un buzunar pentru casti, unul pentru ochelarii de soare, unul pentru manusi si chiar un buzunar pentru o perna gonflabila de calatorie. Suplimentar, buzunarele de la nivelul abdomenului poseda un inedit sistem de incalzire pentru maini in sezonul rece.
 
Avand un succes mare la clientii cu dare de mana, jacheta BauBax pentru turisti s-a dovedit a fi o reusita a creatorilor acestei firme de moda, putand in prezent sa fie admirata pe viu fie intr-un avion cu o destinatie exotica, fie la poalele unui masiv muntos sau in indepartata jungla amazoniana. Pretul de vanzare nu este unul foarte atractiv, dar chiar si asa jacheta BauBax pentru turisti se da ca painea calda, in parte datorita designului sau inedit si in parte datorita functionalitatii sale crescute, foarte apreciata de turistii impatimiti din intreaga lume.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu