Lifestyle Sport

Fă mişcare fără să îţi dai seama!

Deşi ai putea fi tentată să crezi că nu ai timp să faci sport, te înşeli. Dacă vrei cu adevărat, îţi găseşti timpul necesar pentru orice vrei să faci.

Fă mişcare fără să îţi dai seama! Ca să faci mişcare nu este neapărat necesar să mergi la sală şi să dai bani pe abonamente lunare. Dacă îţi doreşti să faci mişcare ca să te destinzi şi să te relaxezi, o poţi face oricând.
Oraşul tău deţine cu siguranţă câteva parcuri încântătoare în care poţi fie să mergi cu bicicleta, rolele în weekenduri sau unde poţi face o scurtă plimbare pe parcursul săptămânii. Poate că mersul pe bicicletă a devenit pentru tine destul de copilăresc sau poate că n-ai mai ieşit de mult la o plimbare pe bicicletă dar acesta va rămâne o modalitate eficientă de a arde calorii si de a îţi menţine un tonus bun.
 O altă modalitate de a face mişcare şi de a te menţine în formă este să încerci pe cât posibil să renunţi la maşină sau la mijloacele de transport în comun pe care le foloseşti în mod obişnuit. Profită de vremea frumoasă de primăvară care tocmai s-a instalat şi renunţă măcar pentru câteva zile pe săptămână la orice mijloc de transport în favoarea mersului pe jos. Această activitate îţi va da o stare de bine şi te va menţine totodată în formă.
 Poate nu îţi vine să crezi dar prin obiceiurile pe care ţi le-ai făcut deja, eviţi într-o oarecare măsură mişcarea fizică. De exemplu, de câte ori nu ai preferat să iei liftul în defavoarea urcatului scărilor? Ei bine, ar trebui ca data viitoare să alegi scările oricât de obositor sau inutil ar putea să pară la prima vedere.
Există într-adevăr nenumărate moduri de a te menţine în formă care nu necesită mult timp liber dar pe care le eviţi în mod repetat deoarece ţi-a intrat in reflex să alegi mereu calea cea mai uşoară. Încearcă să renunţi la obiceiurile care te menţin într-un sedentarism continuu şi caută să transformi orice activitate banală într-una care să includă mişcarea fizică.

Oana Ruxandra

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu