Animale de companie Lifestyle

Expozitia pisicilor cu energii pozitive!


Hrana pentru pisicile din adaposturi

Asociatia Felina SofistiCAT are onoarea de a organiza in zilele de 24-25 aprilie 2010 Expozitia Internationala Felina de primavara 2010, care va avea loc la Romexpo (pavilionul 23-25) in Bucuresti. Este vorba de a a saisprezecea si a saptesprezecea editie  a acestei expozitii, organizata cu mare drag de catre iubitorii de pisici din Romania.

Vor participa peste 200 de pisici de rasa din Romania, Ungaria, Ucraina, Italia, Serbia, Bulgaria, Israel, Rusia, Croatia, Turcia, Danemarca si Spania. Prin fata juriului,  compus din patru arbitri internationali, vor defila frumoase exemplare de norvegiene de padure, persane, maine coon, british shorthair, ragdoll, cornish rex, devon rex, singapura, albastre de rusia, bengaleze, burma, exotic shorthair, sphinx, siberiana, abisiniana, siameza. 

In premiera absoluta in Romania, va fi prezenta rasa Korat, Chartreux si Kurilean Bob (pisica cu coada scurta). De asemenea, ne mandrim cu un superb  motan din rasa Burma , care este compion mondial.

Din juriu fac parte: Donatella Mastrangelo, din Slovacia, Satu Hamalaien, din Finlanda, Anne Paluloma- Sunholm, din Finlanda si Hana Klein Gasbarri, din Italia.

Atat sambata, cat si duminica vor avea loc etapele preeliminare ale concursului, totul evoluand spre punctul culminant, care este   concursul BEST IN SHOW. Finalistii celor patru categorii de grupe (grupa 1- persane si exotice, grupa 2- par semilung, grupa 3-par scurt si grupa 4- orientale si siamenze) se vor intrece in marea finala pentru un loc pe podium.

Expozitia „ SofistiCAT” este bianuala, fiind  organizata  atat primavara si  cat si toamna  de ceva ani buni. Evenimentul este de amploare, cu puternica notorietate si un public numeros, avand peste  10000 vizitatori la fiecare editie si peste 200 pisici de felurite rase,  venite  din toate colturile lumii.

La eveniment vor participa atat crescatori, cat proprietari sau iubitori de pisici. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finalisti, constand in hrana si accesorii. Insa, de fiecare data au fost multe  surprize si au fost oferite  produse pentru toate pisicile participante la concurs.

Vizitatorii vor admira gratioasele feline intrecandu-se in frumusete si vor putea  achizitiona o gama larga de produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca ) cat si iubitorilor acestora (cercei, bratari, posete, etc ) la preturi promotionale.

Un important eveniment il constituie campania SofistiCAT :” Arata ca iti pasa!”, care va consta in strangerea donatiilor de hrana pentru animalele din adaposturi. Iubitorii de animale sunt rugati ca sa arate compasiune si sa viziteze expozitia, atat pentru a admira pisicile de rasa, cat si pentru a putea cumpara si dona mancare pentru animalele din adaposturi.

sofisticat

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu