Lifestyle Trucuri culinare

evian + Diane von Furstenberg

evian + Diane von Furstenbergevian® apa minerala naturala continua celebrarea tineretii si puritatii prin colaborarea cu celebrul fashion designer Diane von Furstenberg pentru crearea noului design al sticlei editie limitata 2013.

Diane von Furstenberg evian® limited edition 2013 reflecta celebrarea ludica a vietii si reprezinta interpretarea unica a mantrei fashion designerului “Apa este viata este iubire este viata este apa este…“, materializata prin inconfundabilul scris de mana al DVF, ce innobileaza sticla. Von Furstenberg si-a gasit inspiratia pentru acest design in experienta sa de viata si, implicit, in preferinta personala pentru apa evian®. Rezultatul este un design unic, ce combina angajamentul evian® pentru puritate cu filozofia tinereasca si optimista a DVF.

“Diane von Furstenberg este un pioner in industria modei, recunoscuta la nivel mondial gratie brandului sau omonim DVF, dar si un model demn de urmat datorita activitatilor sale filantropice si de mentorat in calitate de presedinte al Consililui Fashion Designerilor din America (CFDA). Designul noii sticle evian® editie limitata simbolizeaza mentalitatea tinereasca si stilul de viata inspirational al Dianei von Furstenberg, trasaturi ce se afla in perfecta armonie cu atitudinea tinereasca si valorile brandului evian®….Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu