Lifestyle Tehnologie si internet

Accesorizează lucrurile importante din viaţa ta cu BringMeBack

Accesorizează lucrurile importante din viaţa ta cu BringMeBackGeantă, ceas, telefon, tabletă… toate acestea au devenit accesorii de care nu te poţi lipsi. Dar ce te faci dacă într-o bună zi rămâi fără unul dintre ele? Îţi poti imagina o zi din viaţa ta departe de unul dintre lucrurile pe care le porţi non-stop cu tine?

Probabil că răspunsul este nu. Însă chiar dacă ne place sau nu, întamplarea sau neatenţia ne pot face să pierdem un lucru important. Care este soluţia în această situaţie? Nu ar fi confortabil să ştim că persoana care a găsit setul de chei pe care l-am pierdut din buzunar sau câinele pe care l-am scăpat din lesă ne poate contacta foarte uşor şi rapid, pentru a ne înapoia ceea ce am pierdut?

Acum este foarte simplu: accesorizează-ţi lucrurile importante sau, de ce nu, animalul de companie, şi ai mai multe şanse să le regăseşti mai repede, în cazul în care le-ai pierdut, cu BringMeBack.
 
BringMeBack este un serviciu inovator, implementat cu succes în ţări precum Germania, Austria, Italia şi Elveţia care ajunge acum şi în România. Cu ajutorul BringMeBack lucrurile dragi, o dată pierdute, se întorc la tine precum un bumerang. Un breloc ataşat cheilor, o folie autocolantă aplicată pe telefonul mobil sau un medalion agăţat de zgarda câinelui şi toate acestea vor reveni la tine înainte să apuci să le simţi lipsa. Simplu, rapid şi fără bătăi de cap.
 
Sincer, te-ai gândit vreodată că un simplu accesoriu te poate ajuta să păstrezi aproape lucrurile importante pentru tine? Ei s-au gândit:
“BringMeBack mi-a adus cu adevărat înapoi căţelul, în numai câteva ore după ce s-a pierdut”,  Irina, 32 de ani.
“Am ales să îmi cumpăr trei marker-e BringMeBack pe care le-am utilizat pentru telefonul mobil, pentru portofel şi pentru laptopul meu. BringMeBack are un preţ chiar foarte mic şi îmi oferă o siguranţă în plus”, Ionuţ, 23 de ani, student.
“Am găsit soluţia BringMeBack prin care le ofer clienţilor mei speranţa că îşi vor regăsi animalele într-un timp mai scurt”, Anca, 36 de ani, medic veterinar.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu