Educatie Lifestyle

Echipeaza-te pentru situatii dificile!

Echipeaza-te pentru situatii dificile!Viata ne arunca in cale destule obstacole, dar nu conteaza de cate ori cazi in genunchi, ci modul in care te ridici si le infrunti!
 
Uneori te desparti de iubitul pe care il credeai suflet pereche; iti pierzi jobul mult visat; se rup relatii de prietenii in care aveai incredere etc. Sunt o multime de situatii. Din pacate, chestiunea nu e daca ti se vor intampla, ci cand ti se vor intampla! Trebuie sa fii pregatita sa infrunti totul!
 
Daca nu iti place jocul, alege sa nu participi. In viata trebuie sa stii ce vrei de la tine! Nu te baga singura in situatii despre care stii deja ca nu sunt in avantajul tau. Nu se merita sa faci lucruri doar de dragul cuiva, din cauza santajului emotional sau din dorinta de a impresiona pe altii. Datoria ta este sa te impresionezi pe tine insati.
 
Partener. Fie ca e vorba de un iubit, un prieten sau coleg, ai grija sa alegi rational si nu te lasa manipulata de propriile emotii. Alaturi de un partener bun poti face o echipa de milioane. Alaturi de un partener slab, in schimb, te vei chinui si nu vei mai putea evolua aproape deloc.
 
Spune exact ce vrei si ce gandesti! Spune clar, raspicat si sincer, fara sa lasi loc de interpretari sau indoieli. Daca vrei ceva cu adevarat, atunci trebuie sa fii directa. De exemplu, daca esti cu el de 6 ani, il iubesti la nebunie si consideri ca e sufletul tau pereche, spune-i ca vrei sa va casatoriti. Acum e momentul fie sa-i spui in fata "vreau in urmatorul an sa stabilim nunta”, fie sa-l ceri tu de sot. Daca te rezumi la insinuari, mai ales ca ii este confortabil, partenerul nu va actiona in nici un fel. Iar daca refuza sa dezbata subiectul ori iti spune verde in fata ca nu isi doreste acest lucru, iesi din relatie.
 
Informatia inseamna putere. Acesta este adevarul suprem. Cu cat stii mai multe, cu cat esti mai informata, stii sa obtii ceea ce iti doresti si iti faci planuri.
 
Indiferent de lucrurile dificile prin care treci, indiferent de fiecare lovitura pe care o primesti, devii mai puternica. Fiecare cicatrice te face mai rezistenta si ambitioasa!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu