Lifestyle Turism

Destinatii turistice inedite pentru Ziua Indragostitilor

Destinatii turistice inedite pentru Ziua IndragostitilorDaca v-ati plictisit sa petreceti Ziua Indragostilor in acord cu o traditie poate depasita si nu prea pe gustul vostru, e timpul sa incercati si alte optiuni, unele dintre acestea fiind de-a dreptul inedite si provocatoare, pentru cei in cautare de senzatii noi putina diversitate si spirit de aventura nestricand deloc mai ales daca veti avea si banii necesari pentru a pregati o vacanta pe cinste.

1. Alaska, de exemplu, este o destinatie ideala pentru un cuplu non-conformist,  aici existand si servicii de prima mana pentru cazare si explorarea in conditii de maxima siguranta a peisajelor unice specifice cercului polar precum si o atmosfera foarte prietenoasa, localnicii fiind nu doar civilizati, dar si prietenosi si deosebit de comunicativi cu turistii care viziteaza Alaska.

2. Patagonia este o alta destinatie turistica care a castigat mult in prestigiu in ultimii ani de zile gratie investitiilor consistente in infrastructura si servicii cu profil turistic, aici peisajele si atmosfera locala depasind in frumusete pe cele din Alaska, iar petrecerile festive fiind pline de farmec si inveselite de tot felul de traditii locale.

3. Pentru o experienta cu adevarat de neuitat, ati putea face o excursie la Polul Sud, in Antarctica, si aici existand la ora actuala servicii de prima mana atat pentru cazare cat si pentru explorarea acestui continent sub directa indrumare si supraveghere a unor ghizi calificati. Tarifele sunt totusi foarte ridicate, plecand de la minimum 20.000 de dolari americani pentru o singura persoana.

4. Mult mai ieftina, dar si mai romantica este petrecerea acestei zile, in Finlanda, aici conditiile de cazare si alte pachete de servicii fiind foarte atractive, iar atmosfera speciala, cu traditii locale deosebite si localnici prietenosi si mereu pusi pe petrecere.

5. Daca preferati un climat mai cald, atunci nu puteti refuza oferta turistica din Noua Zeelanda unde peisajul iti ia pur si simplu respiratia, iar serviciile turistice sunt de calitate inalta si vin la tarife pentru toate buzunarele.

6. China si Thailanda de asemenea vin de mai multi ani de zile cu o oferta turistica speciala , deopotriva atragatoare si plina de multe surprize placute, si aici climatul fiind mai bland, iar serviciile de cea mai buna calitate.

7. Un secret bine pastrat al Asiei, turismul in Mongolia reprezinta o aventura de neuitat, aici oferta turistica fiind de calitate, contrar impresiei gresite pe care o mai au unele persoane care nu au vizitat niciodata aceasta tara, iar pachetele de servicii includ si tratamente de spa, petreceri speciale, si, la alegere, incursiuni palpitante in desertul Mongoliei calare pe camile si sub indrumarea unor ghizi experimentati.

8. Peru si Chile sunt destinatii turistice pe care merita sa le vizitati macar o data in viata, aici peisajele si atmosfera locala fiind de-a dreptul impresionante si meritand toti banii fie si pentru privelistile de nota 10 daca nu si pentru serviciile turistice de buna calitate si atmosfera locala unica in intreaga lume.

9. Alaturi de Finlanda, Europa va ofera o experienta inedita si in Suedia, unde va puteti caza la un hotel sculptat in gheata de unde mai apoi sa explorati locatiile pitoresti specifice acestei tari cu traditii bogate si localnici foarte civilizati si prietenosi cu turistii.

10. In sfarsit, o alta destinatie deosebita pentru petrecerea sarbatorii iubirii, preferata de ani buni de zile de catre romanii cu un buget ceva mai consistent, o reprezinta coastele sud-vestice ale Italiei (Riviera italiana, Napoli, Terracina, insula Capri etc.), cu acces direct la Marea Mediterana. Aici, petrecerile au avut dintotdeauna un specific aparte, fiind cunoscute ca  cele mai antrenante din intreaga Europa.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu