Lifestyle Turism

Destinatii romantice pentru toamna 2013

Destinatii romantice pentru toamna 2013Toamna este un anotimp foarte potrivit pentru calatorii de placere in locuri cu o certa incarcatura romantica, acolo culorile, factorii de mediu si festivalurile celebre care se tin frecvent in acest sezon fiind un prilej fericit pentru reaprinderea flacarii pasiunii la cuplurile de indragostiti.

1. Deloc surprinzator, marile regiunile viticole ale Europei ocupa un loc prioritar intre destinatiile romantice ale toamnei 2013, aici peisajul fiind adeseori de-a dreptul magnific, iar serviciile oferite catre turisti de foarte buna calitate. Fie vorba despre destinatii de gen din tara sau de peste hotare, o scurta excursie de placere merita facuta in limita bugetului si a timpului vostru.

2. Zonele montane, mai ales cele incarcate cu o bogata traditie, sunt de asemenea destinatii romantice de vis, aici culorile toamnei intrecandu-se cu frumusetea deosebita a peisajelor specifica doar pentru acest anotimp cand lumina si aerul sunt mai clare si mai pure decat in orice alt anotimp al anului.

3. Poate surprinzator pentru unii dintre voi, si litoralul ofera servicii excelente pentru cuplurile de indragostiti pe toata perioada toamnei, fiind o adevarata revelatie sa descoperi marea la inceput de toamna, acum pacea locurilor si deplina intimitate fiind foarte favorabile pentru petrecerea placuta a timpului in doi.

4. Marile orase ale Europei organizeaza in fiecare toamna festivaluri speciale care marcheaza inceputul sezonului rece, dar si felurite sarbatori cu caracter local, aici doritorii putand sa aleaga intre Paris, de exemplu, si Munchen sau, daca se doreste o atmosfera inca si mai plina de romantism se poate opta pentru multe dintre regiunile cu traditie ale Italiei si Spaniei unde festivalurile de toamna au un caracter cu adevarat unic, iar serviciile sunt si ieftine, si de buna calitate.

5. In sfarsit, pentru cei care inca duc dorul caldurii verii, excursiile romantice in zone cu temperaturi mai ridicate sunt recomandate, aici putandu-se aminti mai ales Ciprul si Egiptul, unde temperaturile inca trec de 30 de grade chiar si in octombrie, si de asemenea unele dintre insulele Greciei sau alte insule mai exotice din afara spatiului european. Cu siguranta, nici in acest caz nu veti regreta alegerea facuta, tarifele fiind aproape la jumatate, iar atmosfera foarte placuta si imbietoare pentru indragostiti.

 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu