Lifestyle Turism

Destinatie de shopping: Dubai


DubaiCand spui Dubai, spui lux, singurul hotel de 7 stele, ski in desert, insula artificiala in forma de palmier, si bineinteles shopping.

Dubai-ul a devenit capitala mondiala a cumparaturilor, acest lucru fiind influentat atat de mall-urile din ce in ce mai mari si mai deosebite care se inalta aici, cat si de reducerile deosebite practicate, in primele luni din an fiind organizat chiar un festival al shopping-ului.

Principalele repere de shopping aici sunt Emirates Mall si Dubai Mall, amandoua centrele comerciale meritind o vizita, chiar daca nu esti o shopaholica inraita.

Asta pentru ca in afara unei sumedenii de magazine, ambele amplasamente ofera si numeroase alte distractii: Ski Dubai este localizat in DubaiEmirates Mall, in timp ce controbai prin magazine putindu-te uita la skiorii de pe partie, si intr-o pauza de shopping chiar li te alatura. Iar Dubai Mall, cel mai mare mall din lume, deschis de curand, nu s-a lasat mai prejos, si a ridicat stacheta in continuare. Aici puteti vizita cel mai mare acvariu din lume, pe care, culmea, te poti plimba chiar cu o barca sau face scuba diving, dar si va puteti distraDubai patinnd pe patinoarul de dimensiuni olimpice, situat la…cateva magazine distanta.

Revenind la magazine, oferta este chiar arhisuficienta pentru orice gusturi. Pornim de la magazinele highstreet, orice lant avind in Dubai reprezentanta, si putem merge pana la magazinele cele mai luxoase, toate acestea regasindu-se in Dubai Mall.

Astfel, putem gasi aici cunoscutele H&M, Mango,GAP, Zara, Topshop, Debenhams, dar, pe alte alei, magazine precum Escada, Dior, Chanel, Jimmy Choo, dar si designeri cunoscuti locali, precum Zuhair Murad.

Cele mai bune perioade de mers sunt evident cele de reduceri, insa in orice moment al anului vei gasi oferte speciale, iar faptul ca poti ajunge, intr-un singur loc, la atatea magazine diferite, va rezulta intr-o experienta de shopping satisfacatoare pentru orice gust sau buget.

Galerie
de poze :: Dubai – destinatie de shopping
(click pentru a mari)

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu