Lifestyle Timp liber

Dedică-ţi timpul copilului tău, noi facem restul

Dedică-ţi timpul copilului tău, noi facem restul

BEBE TEI,cel mai nou concept de magazin pentru mame, bebeluşi şi copii, a inaugurat ieri un nou magazin în incinta Centrului Comercial Militari Shopping. Punând la dispoziţie un spaţiu generos, BEBE TEI oferă posibilitatea de a face cumpărături într-un loc special, cu preţuri accesibile şi o mare varietate de produse pentru clienţii săi.

„BEBE TEI este noul cuvânt în materie de trend, calitate şi servicii pentru copiii dumneavoastră. Noi ştim exact ce recomandări să vă facem în materie de cumpărături pentru cei mici şi vă asigurăm de cele mai bune alegeri”, a declarat Afrodita Pîrcălăbescu, Director Magazin BEBE TEI Militari Shopping.

Mamele şi viitoarele mămici sunt invitate să se familiarizeze cu produse destinate perioadei de sarcină şi post-sarcină oferite de branduri prestigioase precum Avent, Tommee Tipee, Beurer. Pentru cei mici, părinţii pot descoperi în magazinul BEBE TEI cele mai avangardiste produse: cărucioare, pătuţuri, sisteme de monitorizare, dispozitive de tratare a aerului, biberoane sau roboţi de bucătărie oferite de mărci precum MIMA, PEG PEREGO, INGLESINA, GRACO, COSATTO, 4 MOMS, CHICCO, MACLAREN. Pentru copii, BEBE TEI a pregătit cele mai frumoase jucării şi centre de activităţi, balansoare şi premergătoare de la mărci consacrate: BRIGHT STARTS, BUBBLE BOUNCER, TINY LOVE, KINDER KRAFT SI CHICCO.

Pe o suprafaţă comercială de peste 1000 m2 vă aşteaptă o gamă variată de peste 6.000 de produse la cel mai bun raport calitate-preţ. Accesul uşor în magazin şi locurile de parcare gratuite vă vor asigura confortul cumpărătorilor pentru a beneficia de sesiuni de shopping cât mai plăcute.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu