Lifestyle Trucuri culinare

Decoratiuni pentru masa de Paste

Decoratiuni pentru masa de Paste
Pe langa ouale incondeiate si florile de primavara, pe masa de Paste poti pune diverse decoratiuni vesele care sa contribuie la atmosfera de sarbatoare. Culorile fetei de masa si ale decoratiunilor trebuie sa fie in ton cu anotimpul: nuante de verde, galben si rosu.

Cu aceasta ocazie, Decorix.ro a pregatit cateva decoratiuni si obiecte ingenioase care vor face ca masa de Paste sa fie cu adevarat festiva si vesela.

Decoratiunile sub forma de iepurasi, oua sau pui de gaina sunt considerate specifice acestei sarbatori si de aceea, cele mai utilizate. Suporturi de lumanari sub forma de iepurasi, sau chiar lumanari iepurasi vor arata minunat pe masa. Ornamente precum un iepuras ce pare real, sau doi iepurasi simpatici adormiti vor completa cu succes orice decor de Paste.

Fata de masa este foarte importanta si constituie o baza a intregului aranjament. Astfel ca o fata de masa alba, pe care mici buburuze par a se plimba printre frunze poate fi inceputul unui decor primavaratic si vesel. Pentru servete sunt minunate inel…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu