Lifestyle Timp liber

Dansul: hobby de toamna

Dansul: hobby de toamnaOdată cu venirea sezonului ploios, suntem tentați să renunțăm la activitățile sportive pe care le-am practicat pe timpul verii, în aer liber. Petrecem mai mult timp în intimitatea casei sau la birou, iar viața activă de care ne-am bucurat până nu demult rămâne doar o amintire frumoasă din vacanță. Menținerea unui stil de viață activ este extrem de importantă datorită numeroaselor beneficii pe care le aduce sănătății: îmbunătățește condiția fizică, tonifiază musculatura, ajută la o bună funcționare a sistemului circulator și… arde calorii. O alternativă ce poate substitui activitățile în aer liber și care în același timp ne încarcă cu energie și voie bună este dansul.  

Învățând alături de partener dansuri de societate precum vals, vals vienez, tango, rumba, salsa, samba, redescoperim pasiunea ce ne unește și ne relaxăm la finalul unei zile obositoare de muncă. La fel de indicat este acest hobby și pentru cei care își doresc să își recapete încrederea în sine sau pentru cei care vor să socializeze cu persoane cu care împărtășesc aceleași pasiuni.
”Sunt de părere că oricât de încărcată ne-ar fi agenda, pentru sănătatea noastră fizică și psihică trebuie să identificăm acele activități care să facă din mișcare o plăcere, iar apoi să le alocăm timpul necesar. Unul dintre motivele pentru care iubesc dansul este faptul că încurajează viața activă! Pentru că sezonul ploios tocmai s-a instalat, recomand exersarea unor pași de jitterbug sau swing care vor alunga monotonia zilelor de toamnă. În scurt timp descoperi că după ce înveți primul pas, următorii vin natural!” a declarat Mirel Roman, fondator Danssa Studio.

Pe termen lung, o viață activă prin dans nu numai că ajută la menținerea sănătății, dar este și un real ajutor în corectarea posturii corpului. Pe lângă activitatea fizică, dansul este o combinație perfectă între interacțiunea socială și stimularea mentală. Astfel, Danssa Studio, cel mai elegant studio de dans din București, este soluția ideală pentru a te mențineîn formă și a evada din cotidian. Cursurile individuale și flexibilitatea programului de studiu sunt atuuri cu care Danssa Studio vine în întâmpinarea cursanților.
***
Danssa Studio este localizat în zona Parcului Kiseleff, adresa exactă fiind Bulevardul Ion Mihalache, nr. 62, București. 
Îi puteți urmări pe Facebook aici: https://www.facebook.com/danssastudio/
 

Redactia Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu