Cariera Lifestyle

Cum si cat ne accesorizam?

Cum si cat ne accesorizam?Coco Channel spunea ca atunci cand iesim din casa sa renuntam la un accesoriu. Ne place sa stim ca ne-am impodobit cu cercei, cu bratari si coliere. Insa, cand avem prea mult si nu gasim o balanta, suntem in pericolul de a cadea in extrema penibilului.
Regula de respectat este destul de simpla, daca avem cercei mari, clar renuntam la colierul  de dimensiuni considerabile sau la bratari a caror marime ne sare in ochi. Balanta se obtine si prin departarea  de opulenta si imbratisarea stilului soft.
Nimeni nu vrea ca atunci cand trece pe strada sa vada si mai ales sa auda zorzoane lovindu-se si cum prin latex si sclipici apar si cercei mari, plus bratari plus ceas si bineinteles inele. Trebuie gasita ideala varianta de a imbina elementele cheie cu accesoriile.
Asadar, in cazul cerceilor mari, colierul ales  este mic sau inexistent; daca alegem bratari mai impunatoare inelul este mic si finut, daca ne plac accesoriile in par cerceii abia se vor vedea, iar daca ne plac coliere mari, cum ar fi cele de  inspiratie tribala,  restul accesoriilor trebuie  pastrate in anonimat.
La fel si in cazul curelelor. Daca avem o bluza colorata si o accesorizam cu o curea in talie, clar cea uni este varianta corecta.  In cazul unei bluze deja accesorizate, aparitia unei curele nu este necesara.
In cazul unor tinute ne ajuta hainele deja accesorizate. Daca avem un cardigan sau o geanta cu elemente decorative pe acestea,  nu mai este nevoie sa deschidem cutia cu bijuterii.
Nu este complicat sa aratam perfect si mai ales cu atentie la detalii, important este sa nu exageram si sa stim pe ce anume punem corect reflectoarele pentru a fi o aparitie incantatoare.
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu