Lifestyle Trucuri culinare

Controleaza-ti portiile la masa prin cateva trucuri eficiente!

Controleaza-ti portiile la masa prin cateva trucuri eficiente!
Deosebit de util pentru succesul unei diete echilibrate, controlul portiilor la masa se poate face in prezent prin apelul la unele metode sigure si ingenioase, aceasta fiind una dintre cele mai cinstite cai de a ne mentine in limitele greutatii normale fara mari batai de cap si fara a face multe sacrificii in planul alegerilor noastre culinare.

1. Exista ustensile exacte pentru masurat ingredientele la gatit, dar mai nou au aparut si ustensile pentru servirea mesei care permit masurarea portiilor la masa si e de mare utilitate sa ni le procuram si noi.

2. Prin repetitie si acumularea de experienta putem sa apreciem din ochi portiile de servit la masa, in acest mod stiind intotdeauna cat sa ne oferim fara a face excese mai ales atunci cand observam ca trupul nostru incepe sa prinda in proportii.

3. Recipientele pentru servit masa pot fi oricand schimbate cu un set nou care sa includa recipiente de dimensiuni ceva mai mici, si asta fiind o modalitate foarte eficace de control a portiilor la masa.

4. Este de dorit ca preparatele sa fie gatite la limita, adica sa nu gatim mai mult decat dorim sa s…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro