Lifestyle Trucuri culinare

Condimentele proaspete fac gatitul mai placut

Condimentele proaspete fac gatitul mai placut
Gradinaritul este una dintre cele mai placute activitati la care te poti gandi, aproape oricine putand sa isi ofere condimente proaspete si ceva verdeturi chiar si in conditiile neprietenoase oferite de un balcon de apartament.

Cei care isi pot cultiva si singuri ierburi proaspete pentru gatit sunt cu adevarat binecuvantati, dar nici pentru ceilalti lucrurile nu stau chiar atat de rau, existand in prezent o oferta destul de consistenta de condimente proaspete pe piata agro-alimentara, fie de la producatorii locali, fie din import in anotimpul rece.

In bucatarie, condimentele aduc intotdeauna un plus de savoare si pot schimba complet aspectul preparatelor noastre zilnice, dar este nevoie si de putina experienta pentru a sti cum sa combinam aceste ierburi aromate cu felurile de mancare preferate de noi:

– asmatuiul, de exemplu, merge de minune in salate, ciorbe si mesele de peste;
– busuiocul este ideal pentru mesele de rosii, paste, peste si pui;
– mararul se asorteaza cu carnea de pui si de peste, dar merge bine si cu legume simple sau murate;
– coriandrul sau cilantro american merge la paste, peste si sosuri diverse;
– oregano complimenteaza mesele de legume s…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu