Lifestyle Turism

Cele mai atragatoare destinatii ale lumii pentru turismul sexual

Cele mai atragatoare destinatii ale lumii pentru turismul sexualTurismul sexual a cunoscut o dezvoltare fara precedent mai putin din cauza ca lumea nu poate gasi parteneri sexuali in propria tara si mai mult din cauza ca, turist fiind intr-o tara straina, poti practica neingradit de inhibitii si false pudori mai toate fanteziile care iti trec prin cap fara teama ca te vei intalni la colt de strada cu vreo ruda sau vreun amic ceva mai vorbaret.

Foarte multa lume, barbatii in special, au o sexualitate exacerbata pe care si-o ingradesc atat de strict pe cat se poate in conditiile vietii de zi cu zi insa odata ce le oferi posibilitatea sa se exprime liber ei nu vor da inapoi si, nu de putine ori, turistii sexuali sunt perceputi ca niste fiinte de-a dreptul dionisiace prin fervoarea cu care se arunca in tot felul de noi experimente erotice.

In intreaga lume turismul sexual este incurajat fara multe alte comentarii de catre autoritati deoarece s-a dovedit ca este o sursa foarte consistenta de venituri atat timp cat activitatile specifice sunt puse sub umbrela legii si protejate suplimentar printr-o asistenta medicala periodica. De multe ori, lucrurile incep pe Internet si pe alte canale de media, unde este atatat interesul doritorilor, si sunt urmate de vacante sexuale de cateva zile in diverse locuri de pe glob.  

Pe plan international, capitalele turismului sexual din intreaga lume sunt orase de prim rang precum Amsterdam (Olanda), Bangkok (Thailanda), Rio de Janeiro (Brazilia), Tokyo (Japonia), toate dotate cu adevarate "cartiere ale sexului", unde se ofera si se primesc servicii de natura erotice contra unor tarife fixe, aprobate si de catre autoritati. Aici, pe langa sexul in sine, este prezenta si o atmosfera pe masura, nu risti sa dai peste tot felul de personaje pline de moralism sau de-a dreptul apocaliptice si iti poti cheltui banii la discretie, in functie de bugetul pe care il ai la dispozitie.

Agentiile de turism pot oferi si tururi complete ale districtelor sexuale din intreaga lume, pentru grupuri sau individual, si este o afacere destul de profitabila si relativ nevinovata. Fortele de ordine sunt si acestea prezente pentru a preintampina multe dintre problemele care pot sa apara atat din partea turistilor cat si a celor care ofera servicii sexuale, iar minorii nu au, teoretic, ce cauta in asemenea zone ale orasului desi unele surse din media internationala au atras in mod repetat atentia asupra faptului ca pedofilia este si aceasta incurajata in mediile unde se practica sexul pe bani.  

Pe langa destinatiile exclusiv erotice, mai toate locatiile unde se practica turismul sexual ofera si alte servicii turistice de tip recreational, medical, cultural sau de afaceri astfel incat sa iti poti diversifica planurile de vacanta si cu alte proiecte interesante. Persoanele de orientare homosexuala si bisexuala beneficiaza si acestea de servicii specifice, iar cei pasionati de fetisuri primesc de asemenea o oferta variata, dar si incadrabila in limitele legale.

In Romania turismul sexual se practica ca si oriunde altundeva, dar nu este legalizat sau asistat de catre autoritati, iar posibilitatea ca doritorii sa primeasca servicii de slaba calitate si sa fie si lasati fara bani este destul de ridicata. Inclusiv turismul pentru persoanele bisexuale si de orientare gay a reusit sa includa Romania in circuitul international insa suntem abia la inceput din acest punct de vedere si multe parlamentari si alti oficiali nici nu vor sa auda despre o dezvoltare a turismului sexual in Romania.

Turismul sexual nu este o activitate lipsite de primejdii, existand foarte multe amenintari ascunse, iar daca autoritatile de stat si cele locale inteleg acest lucru si sunt constienti ca nu pot opri fenomenul mai bine este sa se ofere un cadru legal pentru desfasurarea sa decat sa fie lasat la limita legii si tolerat doar asa, de ochii lumii. Se poate discuta la nivel oficial pentru ani de zile la randul, dar in planul vietii reale, lucrurile cresc de la sine intrucat tentatia este mare, iar veniturile obtinute sunt de multe ori suficient de consistente incat sa justifice orice riscuri. Vrei, nu vrei trebuie sa te pui in rand cu lumea si este posibil ca si in Romania turismul sexual sa devina o forma legala de distractie din care sa castige atat statul cat si cei implicati in asemenea activitati oarecum inedite.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu