Lifestyle Timp liber

Cel mai ascultat radio din România a aniversat nouă ani

Cel mai ascultat radio din România a aniversat nouă aniKiss FM și Kiss TV și-au aniversat zilele de naștere: 9 ani pentru Kiss FM și 6 pentru Kiss TV. Mega-petrecerea anului a avut loc miercuri noaptea, pe 21 noiembrie, într-un club din Capitală.
 
Distracţia a început la ora 20:00, când primii invitaţi au trecut de câmpul de raze laser instalat la intrare, fiind răsplătiţi cu câte o pereche de ochelari fumurii. Tematica petrecerii a fost „agent secret”, aceeaşi cu a aplicaţiei Top Secret realizată pentru site-ul www.kissfm.ro, astfel că în faţa obiectivului, Clubul Boa, au fost amplasate strategic un elicopter şi două dube de supraveghere, iar la uşă au fost instalate scannere ca la aeroport, dotate cu bandă pe care agenţii secreţi să-şi lase armele înainte de a se avânta în mijlocul distracţiei.
 
Horia Brenciu şi HB Orchestra au urcat pe scenă pentru un recital de zile mari, urmat de mult-aşteptatul moment al tortului, când miile de invitaţi au cântat „La mulţi ani, Kiss FM!” şi „La mulţi ani, Kiss TV!”.
 
A venit apoi rândul trupei Jukebox să cânte pentru Kissomanii prezenţi, iar distracţia nu s-a oprit decât dimineaţă, când agenţii secreţi au decretat „misiune îndeplinită”.
 
Smiley, Andreea Bănică, CRBL, Alex Velea, Puya, Andra şi Cătălin Măruţă, Connect-R, Eduard Maya, Corina, Adi Sînă, Andreea Bălan, Mandinga, Guess Who au fost o doar câteva dintre vedetele care au venit să petreacă alături de Kissomani. Ca de obicei, DJ-ii Kiss FM – Mihai Găinușă, Dezbrăcatu', Marian Boba, DJ Yaang, OliX, Alice Tudor, Almud, Carmen Bădan, Oana Paraschiv, Dan Marcu, Andreea Remețan, Dan Fințescu, Ana Moga, Jonnessey, Cristi Nitzu şi Johnny – s-au dovedit sarea şi piperul petrecerii, întreţinând atmosfera şi fotografiindu-se cu invitaţii.
 
Petrecerea s-a încheiat abia spre dimineaţa, când ultimii Kissomanii obosiţi de atâta distracţie au plecat spre casă, nu înainte de a promite că vor face un show de neuitat şi la anul, când radioul numărul 1 din România va împlini zece ani.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu