Lifestyle Muzica si vedete

Ce se mai aude in culisele vedetelor?


 
Se spune ca Matthew Perry si-ar fi pierdut o bucata din degetul mijlociu de la o mana in urma unui accident cauzat de inchiderea unei usi.

Rob Lowe este surd de urechea dreapta din cauza unei boli din copilarie. El a declarat ca din punctul sau de vedere muzica a fost dintotdeauna "mono".

In copilarie Jim Carrey purta pantofii de step si in pat pentru eventualitatea in care parintii sai ar fi avut nevoie de putina distractie in toiul noptii.

Mariah Carey a primit porecla "Mirage" pe cand se afla in liceu deoarece era vazuta foarte rar pe la scoala unde asemenea unui miraj ti se parea ca dai de ea, dar te convingeai repede ca nu e vorba decat de o iluzie optica.

Desi tatal actritei Catherine Zeta Jones a fost patronul unei fabrici de dulciuri ea a declarat ca nu s-a atins mai deloc de acestea deoarece erau din abundenta peste tot prin casa si nu o atrageau deloc din aceasta cauza.

Ochiul stang al Juliei Roberts lacrimeaza intotdeauna cand actrita este nervoasa sau emotionata.

Heidi Klum este si un pictor de talent si a reusit sa expuna in multe locuri din America, unele dintre lucrarile sale fiind preluate si de de reviste de arta celebre din U.S.

Gemenele Olsen din serialul de comedie "Full House" au fost nevoite sa poarte o dantura falsa pe parcursul filmarilor la ultimul sezon al serialului deoarece atunci cand zambeau nu mai aratau deloc ca niste gemene ci destul de diferit.

Inainte de a deveni actor de succes Brad Pitt a lucrat ca sofer, muncitor cu ziua si mascota de restaurant.

Desi a facut mai multe reclame pentru parfumuri si deodorante Beyonce se pare ca e deosebit de alergica la aceste produse.

Umei Thurman se aude ca i-ar placea sa croseteze si este destul de hazliu sa afli aceasta pentru ca vine in directa contradictie cu imaginea sa cu care ne-am obisnuit de pe micile ecrane

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu