Lifestyle Muzica si vedete

Calin Goia are reteta pentru o seara romantica perfecta

Calin Goia are reteta pentru o seara romantica perfectaSolistul vocal al trupei Voltaj stie care e reteta unei seri romantice perfecte si le-a împartasit-o si Kissomanilor.
 
Vedeta a declarat în cadrul campaniei Kiss4Love de la Kiss FM ca o asemenea seara trebuie „sa înceapa cu un buchet de flori pentru ea, apoi neaparat sa existe o sticla de vin rosu si sa fie undeva, la un etaj superior al unui bloc foarte înalt, de unde poti sa privesti orasul, dupa care sa ajungi în camera”.
 
Calin ne-a mai dezvaluit si fructul pe care îl asociaza cu dragostea: capsuna, un fruct rosu si dulce, cum nu se poate mai potrivit pentru iubire.
 
În februarie, Kissomanii au parte de Kiss4Love la radioul numarul 1 din România. Vrei sa impresionezi persoana cu care esti sau… cu care vrei sa fii? Trimite o serenada personalizata, comandata pe kissfm.ro si cântata de trubaduri de soi: Inna, Andra, Corina, Anda Adam, Alex Velea, Smiley, Deep Central, Alb Negru sau afiseaza-te împreuna cu perechea ta într-o poza frumoasa si-ti sporesti sansele sa pleci în promenada la Paris sau Venetia.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu