Educatie Lifestyle

Calatoreste mai mult!

Calatoreste mai mult!Sa calatoresti inseamna sa traiesti!
 
Calatoriile te relaxeaza si iti calmeaza nervii. Te desprinzi de rutina zilnica, de oras, de oamenii pe care ii cunosti, de obstacolele pe care le intampini! Iti oferi un refresh propriului tau spirit.
 
Ne ingropam atat de mult in problemele societatii, incat uitam sa ne oprim din ritmul cotidian si sa spunem Stop! Opreste-te si apreciaza lucrurile mici pe care viata ti le ofera.
Calatoriile iti ofera sansa de a te rupe de viata cotidiana, de societate, de reguli, de asteptari! De a iesi din casa de sticla pe care ai construit-o in jurul vietii tale, si de a trece de la stadiul de simplu spectator la cel de om de actiune, care paseste fara frica.
Se poate calatori si cu bani, si fara bani! Trebuie doar sa iti doresti suficient de mult si lucrurile se pot intampla. Daca vrei o scuza sa nu calatoresti, vei gasi o mie! Nu am bani, nu am timp, nu am cu cine, sunt atat de stresata incat nu am timp de altceva etc.
 
Calatoriile iti ofera un sentiment incredibil de libertate, pe care nu o poti simti altfel; iti dau sansa sa descoperi oameni noi; te ajuta sa descoperi colturi ale lumii ce par desprinse din filme! Traieste alte traditii, alt mod de a prepara mancarea sau de a manca diferite produse, lasa-ti mintea deschisa si pentru alte culturi!
 
Calatoriile te transforma, devii mai puternic, mai deschis, mai increzator in propriile tale puteri, de a-ti construi destinul pe care ti-l doresti. Asadar, devii mai optimist.
 
Trebuie mereu sa ai in vedere faptul ca sufletul si inima nu pot fi hranite cu mancare, cu nenumaratele ore suplimentare de la serviciu, cu banii din conturile bancare. Dimpotriva, ele isi iau hrana din experientele si emotiile pe care le traiesti. Ai grija sa pasesti catre experiente care iti vindeca sufletul, il fac stralucitor si puternic! Nu te lasa prinsa in vartejul societatii, pentru ca efectiv te va usca de energie si putere.
 
Doar calatorind in cat mai multe locuri, sufletul tau va primi energia de care are nevoie pentru a se pune cu adevarat in valoare! Descoperind lumea, te vei descoperi pe tine, iti vei testa limitele, rabdarea si increderea in tine. Calatoriile sunt ca un training, menit sa te ajute sa traiesti frumos, din plin, cu inima deschisa. Vei invata sa traiesti tot timpul la maxim si sa transformi fiecare moment in clipa perfecta pentru tine!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu