Lifestyle Muzica si vedete

Billy Zane frange o inima dupa alta, dar mai nou se pare ca si-a gasit nasul!

Billy Zane frange o inima dupa alta, dar mai nou se pare ca si-a gasit nasul!De-a lungul vietii sale, binecunoscutul actor american Billy Zane a reusit sa franga multe inimi, femeile adorandu-l si cazandu-i repede in mreje gratie faimei sale de vedeta, dar si sarmului sau incontestabil. Actritele au fost in mod constant aproape de inima starului, mai nou el indreptandu-si atentia si spre lumea modei, unde a cunoscut-o in 2010 pe superba croata Jasmina Hdagha, care s-a si grabit sa il faca tatic, in 2011 Billy Zane devenind pentru prima oara mandrul parinte a unei fetite botezata Eva Katerina.

Desi nascut in Statele Unite, in Chicago, Illinois, William George "Billy" Zane provine dintr-o familie bine inradacinata in traditiile grecesti, el fiind botezat si crescut intr-o atmosfera pe deplin ortodoxa, impreuna cu sora sa mai in varsta, Lisa, si ea o actrita de succes din America. Parintii au cochetat la randul lor cu actoria si, nu intamplator, ambii copii s-au si indreptat mai tarziu in viata catre aceasta cariera, unde au reusit sa cunoasca succesul, spre fericirea ambilor lor parinti.

Originile sale ortodoxe nu l-au impiedicat totusi pe atragatorul Billy Zane sa mai calce si stramb in viata personala, fiind casatorit o singura data si doar pentru 6 ani cu actrita Lisa Collins, de care s-a separat in 1995, el avantandu-se ulterior intr-un lung sir de logodne nefinalizate cu unele dintre cele mai frumoase femei ale zilei: Leonor Varelaactrita din Chile, Kelly Brook – fotomodel britanic si Jasmina Hdaghafotomodel din Croatia.

Frumoasa englezoaica Kelly Brook, un model de succes din Marea Britanie, a fost cat pe ce sa si-l adjudece definitiv pe Billy Zane, cele doua staruri avand o relatie foarte pasionala, dar si destul de zbuciumata, insa nu a fost sa fie, iar actorul s-a consolat destul de repede facand cunostinta in 2010 cu inca si mai frumoasa Jasmina Hdagha, cu care se aude ca se va si casatori, asta in parte si datorita faptului ca micuta Eva Katerina, fetita lor, nu pare deloc dispusa sa creasca fara un tatic la capataiul sau.

Din pacate insa actorul are si datorii mari catre finantele americane, recent acestia cerandu-i sa plateasca urgent peste 100.000 de dolari, care reprezinta taxele sale de contribuabil pe care starul a incercat sa le tina ascunse de mana lunga a legii. Alaturi de aceste datorii s-ar putea sa mai existe si altele, si nu e deloc de mirare de ce actorul nu se grabeste sa ceara mana frumoasei Jasmina pentru a se angaja intr-o casnicie frumoasa si de lunga durata.

Alaturi de activitatea sa ca actor, Billy Zane mai este cunoscut in lumea artistilor de la Hollywood si ca regizor si producator de filme, e drept nu unul de mare succes, dar creditat cu excelente sanse pentru viitor. Aceasta deschidere a sa si catre alte planuri profesionale precum si optimismul sau inconfundabil se pare ca il vor ajuta mult in cariera, iar in ce priveste planul vietii personale, ramane de vazut, dar cam toate indiciile o indica la ora actuala pe Jasmina Hdagha drept un potential candidat la mana si inima celebrului actor de cinema.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu