Lifestyle Muzica si vedete

Bill Clinton supus analizei de catre unul dintre colaboratorii sai apropiati

Bill Clinton supus analizei de catre unul dintre colaboratorii sai apropiatiHugh Shelton, seful de stat major al armelor reunite din SUA pe timpul mandatului prezidential al lui Bill Clinton, a publicat recent o autobiografie intitulata "Fara Ezitare" (Without Hesitation) unde sunt supuse analizei ultimele zile ale mandatului sefului sau, Bill Clinton, care era atunci foarte afectat de scandalul Monica Lewinsky.

Bill Clinton se pare chiar ca a izbucnit in lacrimi la un moment dat, in fata sefului sau de stat major, cerandu-si scuze pentru ca l-a expus atat pe acesta cat si pe alti colaboratori de-ai sai presei de scandal care, se stie, nu iarta pe nimeni in Statele Unite. Multumit totusi de loialitatea apropiatilor sai, Bill Clinton a mai adaugat ca el insusi nu s-a ridicat la profesionalismul acestora si ca regreta ca nu a reusit sa isi duca mandatul la bun sfarsit intr-un mod onorabil.

In ciuda acestei spinoase probleme de imagine, Bill Clinton nu si-a neglijat in totalitate indatoririle sale, el concentrandu-se suficient pana la final si asupra unor obiective urgente de pe agenda politica a SUA din acel moment. In ce priveste autobiografia generalului Shelton, Bill Clinton nu a avut nici un comentariu de facut pana in prezent.

Hugh Shelton i-a ramas loial fostului sau sef si mult timp dupa ce acesta nu a mai fost in functie, generalul sprijinind-o pe Hillary Clinton in campania prezidentiala impotriva lui Barack Obama si infirmand cu tarie zvonurile potrivit carora razboiul din Irak ar fi fost un tertip de-al administratiei Clinton pentru a indeparta atentia publicului de la scandalul Monica Lewinsky.

In autobiografia sa, "Without Hesitation", fostul sef de stat major al armelor reunite din SUA nu a facut nici un comentariu referitor la relatia propriu-zisa dintre Bill Clinton si Monica Lewinsky sau la reactia ulterioara a sotiei lui Clinton in aceasta privinta. Cartea este o analiza rece a ultimei parti a mandatului prezidential si face trimiteri si la alti politicieni ai momentului printre care se afla si George W. Bush si senatorul John McCain.

foto Wikipedia

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu