Lifestyle Sport

BCR Open Romania si-a incheiat cea de-a 15-a editie

BCR Open Romania si-a incheiat cea de-a 15-a editieTurneul de tenis profesionist in aer liber, pe teren cu zgura, BCR Open Romania a ajuns anul acesta la a 15-a editie, iar organizatorii au sustinut o prima conferinta de presa pe 1 septembrie, unde au prezentat tabloul principal al competitiei.

Gazduita de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, conferinta de presa i-a avut ca protagonisti pe Dumitru Haradau – Director Turneu, Corneliu Cojocaru – Director de Comunicare BCR, Daniel Pana – Director Executiv Directia de Marketing BCR si Paolo Chighine – Director Relatii Externe Enel Romania.

Capul de serie a fost invingatorul de anul trecut, jucatorul spaniol, Albert Montanes, in prezent numarul 23 mondial. Printre favoriti se mai numara si Florian Mayer (Germania, 42 ATP), Juan Ignacio Chela (Argentina, 50 ATP), Victor Hanescu (Romania, 54 ATP), Potito Starace (Italia, 55 ATP), Andreas Seppi (Italia, 56 ATP) si altii.

Si anul acesta sperantele romanilor s-au indreptat catre favoritul nostru national, Victor Hanescu, care s-a prezentat la competitie dupa o evolutie foarte buna in cadrul Cupei Davis, insa sansa nu a fost de partea noastra. Anul acesta, turneul BCR Open Romania a fost castigat de Juan Ig­na­cio Chela, insa revelatia competitiei a fost Pablo Andújar, care a fost invins abia in finala, dupa o evolutie spectaculoasa in calificari si semifinale.

Organizatorii au hotarat si niste lucruri in premiera in ce priveste accesul publicului la turneul BCR Open Romania, intre 20-23 septembrie intrarea fiind libera pentru 1.000 de copii cu varsta prescolara, elevi, studenti si pensionari.

De asemenea, au fost invitati si voluntari, care si-au putut oferi serviciile pentru activitati de Informare public, Asistare jucatori, Asistare organizatori si Ofiteri de presa, Verificare bilete, Asistenta Transport, cazare, informare jucatori, oficiali, Intampinare invitati zona VIP, Asistenta tehnica in amenajare terenuri si altele.

Vineri, 24 Septembrie, BCR Open Romania 2010 a pregatit o zi speciala pentru iubitoarele de tenis femei, dedicandu-le evenimentul Vodafone Women’s Day. In aceasta zi, 1000 de iubitoare ale tenisului au avut acces liber pe Arenele BNR.

Turneul BCR Open Romania 2010 s-a desfasurat in intervalul 18 si 26 septembrie si a fost transmis la televiziune de catre canalul Sport.ro.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu