Lifestyle Muzica si vedete

Andra si Loredana – Cel mai mare concert al toamnei, alaturi de Vunk

Andra si Loredana - Cel mai mare concert al toamnei, alaturi de VunkMai sunt doua saptamani pana la cel mai mare concert al unei trupe rock din aceasta toamna, VUNK #asasishow, o super productie de doua ore care imbina tehnologia cu hiturile trupei, un show care va revolutiona perceptia spectacolului asupra felului in care experimenteaza un concert.
 
"Mereu suntem in cautarea fericirii. Unii o cauta intr-o alta persoana, altii in toata lumea. Unii o gasesc in pasiunea sau harul lor, altii zic ca banii aduc fericirea. Mai mereu, cand o gasim, incercam sa oprim timpul in loc. Intr-o amintire, intr-o poza, intr-o poveste, intr-un cantec.
Pe 3 octombrie 2013, noi o sa facem asta intr-un concert. Timp de aproape doua ore, o sa cautam formula fericirii si o sa oprim timpul in loc, iar Sala polivalenta va fi laboratorul nostru urias, ca sa incapeti voi toti", spune Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.
 
Loredana si Andra sunt printre invitatele speciale ale acestui show care, conform declaratiilor baietilor de la VUNK, va mai avea o participare surpriza a unei dintre cele mai cunoscute voci ale muzicii romanesti.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu