Lifestyle Muzica si vedete

Anda Adam: Am făcut Revelionul sâmbătă alături de Smiley, Antonia și Matteo

Anda Adam: Am făcut Revelionul sâmbătă alături de Smiley, Antonia și MatteoAnda Adam a fost invitata lui OLiX și a lui Dan Fințescu în ultima zi a anului, în studioul WinterKiss amplasat la baza pârtiei Clăbucet din Predeal. Artista a cântat în fața zecilor de Kissomani și a povestit că a sărbătorit deja Revelionul, împreună cu prieteni din lumea muzicală.
 
Artista le-a povestit Kissomanilor că o așteaptă o noapte foarte grea, în care va susține numeroase concerte. „Termin mâine dimineață”, a afirmat Anda Adam, dezvăluind că are cinci concerte de Revelion.
 
Invitata a vorbit și despre single-ul Amo. „E o piesă cuminte, totuși. Alex Velea, Smiley se pricep la făcut versuri cu dublu sens și foarte catchy, care să te prindă. Ca și versul ’Iubirea mea nu se vinde la metru pătrat’. O să fie nasol pentru voi, băieții, pentru că s-ar putea ca, la un moment dat, să agățați o fată și fata să aibă replica asta: ‘Iubirea mea nu se vinde la metru pătrat’. Hahaha Production a dat startul unui motto care cred că va funcționa pe piață”, a spus invitata.
 
„Eu am făcut Revelionul sâmbătă. Am ieșit alături de colegii mei, cu Smiley, cu Antonia, cu Matteo. Am fost o gașcă foarte mare și am petrecut. Consider că mi-am făcut Revelionul cât de cât și îl voi continua după 1 ianuarie”, le-a mai spus artista ascultătorilor Kiss FM.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu