Lifestyle Muzica si vedete

Aerosmith in concert anul acesta in Europa


Aerosmith - Concert in Romania

Pentru prima oara dupa o absenta indelungata de pe prima scena a muzicii rock, veteranii de la Aerosmith au anuntat ca planuiesc un turneu european in aceasta vara, stire foarte bine primita de catre fanii biencunoscutei trupe.

Anterior acestui anunt se auzeau tot felul de stiri contradictorii, care mai toate il aveau in centru pe vocalistul Steven Tyler, somat de catre colegii sai fie sa renunte la consumul repetat de droguri, fie sa renunte definitiv sa mai cante alaturi de dansii.

Se pare ca pana la urma Steven Tyler a ales sa faca o noua sedinta de dezintoxicare pentru a fi capabil sa sustina cu succes mai multe concerte din cadrul anuntatului turneu european "Cocked, Locked, Ready To Rock", care va incepe pe 10 iunie in Suedia.

Aerosmith vor mai concerta si in Marea Britanie, Grecia, Olanda, Spania, Franta, Cehia, Italia, dar si in Romania. Membrii trupei sunt destul de optimisti si motivati desi mai exista mici retineri, mai ales din cauza problemelor anterioare ale lui Steven Tyler.

In Romania, trupa Aerosmith este asteptata pe 18 iunie, in Bucuresti, unde va sustine concertul la Romexpo, asa cum s-a anuntat oficial.

Foto Wikipedia

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu