Lifestyle Muzica si vedete

Adrian Sînă: Când eram mic, voiam să mă fac pădurar. Îmi plăceau costumele!

Adrian Sînă: Când eram mic, voiam să mă fac pădurar. Îmi plăceau costumele!Adi Sînă a fost invitatul lui Alice Tudor  și a DJ-ilor de la Moving Elements în studioul WinterKiss de lângă pârtia Bradul din Poiana Brașov. Artistul a cântat în fața zecilor de Kissomani veniți la schi, s-a fotografia cu fanii și a răspuns la întrebările puse de Alice.

 
„Sunt foarte bucuros că azi, în ajunul Crăciunului, sunt aici, pe pârtie. Este absolut minunat”, le-a declarat Adrian Sînă Kissomanilor.

 

„Este primul drum pe care l-am făcut iarna aceasta la munte. O să mai rămân două zile aici și sper să avem vreme bună de schi”, a spus el.

 

Invitatul a mărturisit că îi plac sporturile de iarnă. „Schiez de câțiva ani și în fiecare iarnă mă duc la schi. Îmi rezerv o săptămână cel puțin pentru schi”, a declarat Sînă la Kiss FM

 

„Sunt foarte mult plecat, dar locuiesc în România, în București, locuiesc în Pantelimon.Sunt la curent cu tot ce se întâmplă în România. Iubesc România”, a mai declarat acesta.

 

Iscodit de Alice, Adrian a mărturisit că, în copilărie, nu visa la o carieră artistică: „Când eram mic, voiam să mă fac pădurar. Nu mai știu de ce aveam această dorință. Cred că-mi plăceau costumele lor”.

 

Răspunzând la o altă întrebare pusă de Alice, Adrian a declarat că munca e cea mai simplă modalitate de a câștiga bani. „Întotdeauna am câștigat bani muncind. N-am câștigat niciodată la loto. Cea mai simplă metodă de a face bani e să muncești”, a afirmat Adrian Sînă la Kiss FM.

 

Distracția continuă la WinterKiss. Marți, trupa DeepCentral este invitata lui Dan Fințescu și a lui OLiX în studioul Kiss FM din Predeal.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu