Casa si gradina Lifestyle

5 paturi tapitate cu tablie eleganta pentru vise mai dulci

5 paturi tapitate cu tablie  eleganta pentru vise mai dulciDormitorul ar trebui sa fie un sanctuar, un colt de rai unde te poti odihni si relaxa cu nesat dupa o zi lunga si epuizanta. Daca iti doresti un spatiu cu adevarat idilic si confortabil pentru visele tale atunci un pat tapisat cu o tablie inedita ar putea fi accesoriul perfect pentru a transforma camera dintr-una obisnuita intr-una cu iz princiar. Sunt atat de multe modele de astfel de paturi, de la cele mai modeste la cele mai grandioase, incat reamenajarea dormitorului va deveni scuza mult asteptata pentru a da frau liber creativitatii tale. Mai jos iti prezentam 5 modele de paturi tapisate cu tablie eleganta care iti vor face visele putin mai dulci.

Simplitate si Eleganta

De multe ori, cele mai frumoase lucruri sunt cele simple si elegante. Si ce poate fi mai spectaculos la un pat tapitat alb decat un spatar inalt si drept decorat cu bumbi? Este exact acel tip de pat care se potriveste in orice stil de incapere, fie ca vorbim despre un dormitor modern si feminin fie de unul clasic si sofisticat. Un astfel de model se va integra perfect, aducand un plus de eleganta decorului deja existent.
 

5 paturi tapitate cu tablie  eleganta pentru vise mai dulciStil si Extravaganta

Splendoarea este irezistibila, mai ales atunci cand vrem sa redecoram dormitorul. Cine ar putea spune „nu” unui pat tapisat cu o tablie asimetrica? Numai la vederea unei astfel de piese de mobilier care se joaca intr-o maniera atat de inspirata cu formele curbate si dimensiunile am fi tentati sa schimbam complet stilul camerei. Partea buna este ca acest lucru chiar nu e necesar. Cu adaugarea  unor elemente de decor inspirate precum un covor deschis la culoare, cateva corpuri de iluminat sic si un fotoliu feminin amenajarea va atinge armonia mult dorita.Linii moderne

Poate pana nu demult, paturile cu tablie erau considerate demodate. Insa acele vremuri au apus. Paturile tapisate au fost reinventate prin tablii cu forme dintre cele mai neobisnuite. Imagineaza-ti un pat din piele complet alb si ornat cu bumbi discreti la care se adauga un spatar amplu arcuit. Efectul este hipnotic, elegant si cat se poate de modern.
 

5 paturi tapitate cu tablie  eleganta pentru vise mai dulciLinii moderne

Poate pana nu demult, paturile cu tablie erau considerate demodate. Insa acele vremuri au apus. Paturile tapisate au fost reinventate prin tablii cu forme dintre cele mai neobisnuite. Imagineaza-ti un pat din piele complet alb si ornat cu bumbi discreti la care se adauga un spatar amplu arcuit. Efectul este hipnotic, elegant si cat se poate de modern.

5 paturi tapitate cu tablie  eleganta pentru vise mai dulciClasic si sofisticat

In dormitor avem libertatea de a ne juca cu formele, culoarea si texturile, iar patul nu este o exceptie. Exemplul perfect il constituie paturile tapisate din stofa care urmeaza linii clasice si sunt stilizate atat de frumos prin folosirea unei tablii inalte si arcuite decorata cu bumbi. Un astfel de model devine cel mai de pret obiect din incapere, locul in care te relaxezi cu drag seara de seara.

5 paturi tapitate cu tablie  eleganta pentru vise mai dulci

Originalitate care fascineaza
 
Un pat poate fascina. Cum altfel am putea explica efectul pe care il are modelul de mai jos asupra noastra? Cadrul rotund, salteaua dreptunghiulara si tablia inalta si dreapta sunt piesele unui puzzle care iti acapareaza intreaga atentie si te fascineaza. Aceasta combinatie de succes este potrivita unui dormitor modern si elegant, unde bunul gust si rafinamentul sunt definitorii.

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu