Filme Go out

Wrath of the Titans – Furia titanilor

Wrath of the Titans – Furia titanilorAm fost placut surprinsa de calitatea buna filmului dar si de actiunea continua ce iti mentine atentia pe tot parcursul filmului. Actiunea te tine pe scaun nelasandu-te sa te duci nici macar sa iti cumperi o punga de popcorn. Efectele speciale sunt cu adevarat bine gandite si foarte muncite pentru ca la fiecare secventa nu faci decat sa te minunezi pentru ca ti se pare mai grozava decat cea din urma.

            Povestea incearca sa mentina un fir cat mai simplu; omenirea isi pierde increderea in zei iar ca consecinta acestia isi pierd puterilor pentru ca doar prin rugaciunile oamenilor au o putere nelimitata. Insa problema aceasta este mult mai mica fata de faptul ca Cronos tatal lui Zeus vrea sa scape din Tartar (un iad special pentru zei raufacatori, ingropati in lava) ce doreste sa isi nimiceasca fii (Zeus si Hades). Insa Zeus pe langa faptul ca nu mai este respectat de oameni si tatal ia pus gand rau, mai are de a face si cu tradarea lui Ares zeul razboiului care vrea sa il ingenunchieze.

Astfel isi face intrarea Perseu (Sam Worthington) mandru si falnic, istet si agil, frumusel in felul lui nespalat si murdar in tot filmul, cu haine zdrenturoase si un par prea ondulat, fiul lui Zeus va face tot posibilul pentru a si salva tatal dar si omenirea.

E un film care urmarindu-l vrei mai mult si nici nu stii cand trec cele 100 de minute in care il vizionezi. Actorii mari isi joaca pe deplin rolurile, precum si monstruletii cu multe capete, sau cu doua corpuri in unul ori fie muntele ce scuipa foc si lava. Desi personal am fost total dezamagita de prima parte a filmului Clash of the Titans pe care l-am asteptat cu sufletul la gura increderea mi-a fost pe deplin restabilita de partea a doua "Furia titanilor".

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu