Filme Go out

Red Lights – Inexplicabil = Pananormal

Red Lights – Inexplicabil = PananormalFie eram prea plictisita sau prea obosita cand am vazut filmul deoarece am ramas cu un gust dezamagitor dupa. Eram incantata de film deoarece inceputul este foarte reusit si incet secventele te duc in acele scene de thriller psihologic care iti capteaza intreaga atentie. Insa incet pe la jumatatea filmul m-am ratacit intre "nu inteleg ce se mai intampla", "mai are mult filmul asta pana se termina" si "asta e finalul??? Ce vrajeala".
           
Nu pot da vina deloc pe actori pentru ca sunt cu totul de exceptie si tot trecutul lor dovedesc ca sunt printre cele mai mari staruri: Robert De Niro, Sigourney Weaver si Cillian Murphy. Insa scenariul desi a avut extrem de mult potential si un inceput foarte bun pe la jumatate a luat-o pur si simplu la vale…dupa mine un esec total.
           
Pe scurt doctorul Margaret Matheson si asistentul sau Tom Buckley investigheaza cazuri de farse paranormale si incearca sa ii demascheze pe toti cei care incearca sa profite de naivitatea oamenilor crezant cand pot vorbi cu morti sau incercand sa te convinga ca locuiesc intr-o casa bantuita pentru bani.
           
Totul mergea perfect pana il intalnesc pe Robert de Niro ce interpreteaza rolul lui Simon Silver, o persoana cu abilitati pananormale si orb pe deasupra care parca le da toate statisticile peste cap. Ii fac sa se indoiasca. Posibil chiar sa aiba puteri pananormale? Si asa incep o serie de actiuni dute-vino incercand sa il demascheze pe acesta si sa dovedeasca lumii intregi ca nu este decat un simplu sarlatan. Insa acest lucru devine cam greu in momentul in care incepi sa crezi ca exista asa zisele puteri pananormale.
           
Il recomand doar pentru actori si pentru un inceput care se merita vizionat iar daca m-ai aveti rabdare si dorinta atunci cu siguranta o sa puteti ajunge la sfarsit si sa trageti singuri propriile concluzii cu privire la calitatea filmului.
           
Cat despre puteri supranaturale ce pot sa zic, pana in acest moment nu am vazut o masa sa poata zbura de una singura si nici nu am auzit in miezul noptii pasi scartaind pe parchet. Iar daca cineva imi spune ca bunicul meu are un mesaj de dincolo si imi poate spune despre ce este vorba in schimbul unei sume de bani ii voi raspunde ca deja stiu mesajul si e cu dedicatie pentru cel ce il transmite "Fuck Off".

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu