Filme Go out

Dark Shadows – Umbre intunecate

           Dark Shadows – Umbre intunecate Sincer, nu ma asteptam sa imi placa ceva la acest film. Insa a fost exceptional de bun. Johnny Depp nu m-a dezamagit nici o clipa si inca odata a dovedit ca poate sa faca si cel mai banal rol in unul foarte interesant si indragit.
            Totul incepe cand familia Collins pleaca cu fiul lor cel mic Barnabas din Anglia in America pentru a pune pe picioare o viata noua. Acestia ajung inr-un mic oras de pescari in care devin in timp o familie bogata si puternica ce dau si numele orasului Collinsport. Acum Barbabas (Johnny Depp) fiul lor a crescut, este frumos, inteligent si foarte bogat. Insa are ghinionul sa franga inima lui Angelique o vrajitoare ce il transforma pe el in vampir, ii omoara parintii si ii determina iubita sa si sufletul pereche sa se sinucida aruncandu-se de pe o stanca.
            Blestemul ei il urmareste secole intregi si chiar aceasta ajuta la ingroparea lui de viu intr-un sicriu unde este inchis zeci de ani. Cand acesta reuseste sa se elibereze din mormant paseste intr-o cu totul alta era, cu alte principii, in care modernul este la ordinea zile. Iar acesta este nevoit sa isi caute membrii ramasi ai familiei, sa isi recastige onoarea dar si prestigiul afacerii la care au muncit parintii sai, ce acum sta in paragina. Insa lucrurile iau o intorsatura comica cand isi regaseste vechea locuinta care acum este invadata de patroana mandra, cocheta si cu atitudine de gheata, de un medic psihiatru care sufera deja de propriile ei tulburari psihice, de un unchi libidinos si lacom dupa bani, de o fiica rebela si visatoare si de un pusti care este bantuit de fantome. Singura problema este ca vrajitoarea Angelique este inca in viata si inca total indragostita de cel pe care la blestemat.

Filmul este presarat cu mult umor, actorii joaca absolut excelent cu maiestrie si mult profesionalism, scenariu, modul in care este filmat si pus in scena aduce un pic aminte de era filmelor alb-negru si mute.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu