Evenimente Go out

VUNK – Flori, fete, hituri, cantareti!, la Hard Rock Café pe 6 martie

VUNK – Flori, fete, hituri, cantareti!, la Hard Rock Café pe 6 martieBestMusic si Sublime te invita la Hard Rock Cafe, joi, 6 martie 2014, incepand cu ora 21:00, la un concert extraordinar plin de lumina, hituri, flori, fete si cantareti cu trupa VUNK ! Dupa showul sold-out de la Sala Polivalenta, #asasishow, VUNK  il aduc special pentru fani si in Hard Rock Café alaturi de proiectii, fum si lasere pe 6 martie.

Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro  si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Café.

Acestea costa 49 de lei cu loc in picioare (pana pe 17 ianuarie) respectiv 60 de lei dupa 17 ianuarie si 80 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori). Dupa cum bine ati observat, nu vom avea locuri la masa in fata scenei fiind disponibile doar locuri in picioare, asa cum se cade, dealtfel, la un concert VUNK.

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Biletele pot fi procurate si din Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane si online pe Myticket.ro, Bilete.ro si Eventim.ro !

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri).

Seria de concerte BestMusic din Hard Rock Café incepe joi pe 16 ianuarie cu Timpuri Noi si continua pe 23 ianuarie cu Byron, pe 24 ianuarie cu Zdob si Zdub, pe 30 ianuarie cu Margineanu, pe 6 februarie cu Vama fiind urmata de inca 20 de evenimente pana in iunie.

 Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts –  www.bestmusic.ro in parteneriat cu Sublime

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu