Concerte Go out

Avicii nu va concerta în România

Avicii nu va concerta în RomâniaConcertul Avicii care urma să aibă loc in data de 2 mai 2014 la Romexpo a fost infirmat chiar de către artistul suedez pe pagina sa oficială de Facebook. În condiţiile în care aşteptatul eveniment fusese anunţat de MEI Concerts Entertainment iar biletele se vindeau pe reţeaua bilete.ro la preţuri variabile, anunţul artistului a venit ca un şoc pentru fanii români. În realitate, în programul artistului nu este confirmat un show în Bucureşti.

Pe numele său adevarat, Tim Bergling a ţinut sa îsi informeze fanii că in realitate nu este planificat să suţină nici un concert în România şi i-a sfătuit pe aceştia să nu mai cumpere bilete pentru concertul fictiv. La câteva ore de la postarea oficială a artistului, reţeaua de bilete a oprit vânzarea acestora în mod subit.

Cei care îşi cumpărasera deja bilete sau voiau să achiziţioneze vor fi nevoiţi să mai aştepte până când vor auzi în concert live Avicii piesele precum ,,Wake Me Up’’ sau ,,You Make Me’’.
Aşadar,  concertul care urma să aibă loc la 2 mai 2014 la Romexpo nu a fost altceva decât o altă ţeapă în stil românesc.

Oana Ruxandra

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu