Evenimente Go out

VUNK a revolutionat aseara la Sala Polivalenta ideea de concert romanesc

VUNK a revolutionat aseara la Sala Polivalenta ideea de concert romanesc

Cu o scenotehnica si o scenografie care a cintarit peste 30 de tone, cu gadgeturi luminoase care se sincronizau cu muzica si pe care le-au purtat toti spectatorii, cu lasere, artificii, confetii si scene mobile, VUNK a creat aseara la Sala Polivalenta cel mai mare concert sustinut de o trupa romaneasca pe o scena indoor.

Peste 5000 de spectatori au primit si au impartit fericire la concertul VUNK de la Sala Polivalenta, la care au fost invitati speciali Andra, Loredana, Alexandra Usurelu si Mirabela Dauer si care a parcurs 23 dintre hiturile trupei, pe durata a mai bine de 2 ore si jumatate.

"A fost seara pentru care mi-am dorit sa cant pe o scena atunci cand m-am apucat de muzica. A fost cea mai frumoasa seara din cariera noastra, pentru ca am facut fericiti atat de multi oameni si le multumesc celor 5000 de spectatori de aseara ca, pentru doua ore, si-au lasat sufletele pe "mana noastra", marturiseste Cornel Ilie, cel care a facut si scenariul si regia show-ului care a vorbit despre reteta fericirii.

Spectacolul a fost marcat de citeva momente foarte emotionante: un mesaj al domnului Radu Beligan despre fericirea care trebuie impartita cu ceilalti,o cerere in casatorie din partea unui fan VUNK, Valentin, pentru iubita sa, Corina, dar o si secventa plina de efecte speciale in care spectatorii au participat la stabilirea unui record: cel mai mare numar de spectatori care au stat nemiscati pret de 30 de secunde.

Acesta a fost concertul cu cei mai multi spectatori indoor din Romania ultimilor 20 de ani, iar VUNK a facut istorie reasezind standardul pentru ceea ce inseamna spectacol de calitate in Romania si productia unui concert romanesc. Costurile acestei productii au depasit 100.000 de euro, iar la realizarea spectacolului au participat peste 300 de persoane in echipele tehnice.

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu