Evenimente Go out

Radu Beligan, invitat special in Concertul VUNK

Radu Beligan, invitat special in Concertul VUNKUnul dintre cei mai importanti actori romani din toate timpurile, Radu Beligan, este invitatul special al trupei VUNK in concertul pe care aceasta il sustine joi, 3 octombrie, la Sala Polivalenta, #asasishow.
Momentul domnului Beligan in timpul spectacolului se va referi exact la tema show-ului – reteta fericirii – si la faptul ca fiecare dintre spectatori face parte din reteta fericirii pentru ca prin actiunile lui ajuta ca fericirea sa fie exprimata si exteriorizata.

"M-am gandit ca Radu Beligan ar fi cel mai potrivit sa fie imaginea formulei fericirii, prin caldura vocii sale celebre, prin linistea din privirea dansului si intelepciunea pe care o transmite prin fiecare cuvant pronuntat. Intelepciunea intarita de faptul ca Radu Beligan a creat multa fericire celor din jur si a simtit-o cel putin la fel de mult. Intregul concept al spectacolulu nostru are doua porta-voce legendare, din aceeasi liga a oamenilor de valoare din Romania, pe Radu Beligan si pe Sanda Taranu, cu care am lucrat pentru spotul de promovare al spectacolului nostru din 3 octombrie." Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

In cadrul aceluiasi concert, care se anunta cel mai mare sustinut de trupa VUNK din toata cariera sa, vor mai urca pe scena Andra si Loredana, dar si un alt invitat special al carui nume va ramane secret pana la momentul spectacolului.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu