Evenimente Go out

Trendy Expo – Trei zile de extravagante feminine!

Trendy Expo - Trei zile de extravagante feminine!Toamna aceasta, Trendy Expo este evenimentul de neratat pentru acelea dintre voi care vor sa se rasfete cu cele mai calde noutati din domeniile frumusetii.
 
In perioada 18 – 20 octombrie, la Palatul Copiilor esti asteptata la Trendy Expo, unde vei avea ocazia sa intri in contact cu specialisti din moda, machiaj, cosmetica, spa, coafura, nutritie, estetica medicala, spa; sa te rasfeti cu multe cadouri si surprize la preturi speciale direct de la producatori si sa beneficiezi de oferte din partea partenerilor evenimentului.

 Trendy Expo imbina experientele interactive si expozitia cu vanzare. Zona de expozitie cu vanzare a evenimentului va reuni companii din toate domeniile feminine, precum: machiaj, cosmetica, spa, coafura, nutritie, estetica medicala, spa & wellness, vestimentatie etc.
In cadrul experientelor interactive sunt prezenti o serie de profesionisti de top din toate domeniile mentionate mai sus. Ei vor oferi secrete, trucuri, idei, vor dezvalui tendintele in domeniile lor pe parcursul a unor sesiuni de workshop-uri. Dintre speakeri ii mentionam pe: Alex Radulescu, Mirela Vescan, Laurent Tourette, Adrian Perjovschi, Anca Mihaila (din partea salonului Michelle), Florentina Opris, Delia Simona Popa, Cristina Brezeanu, Raluca Dobrovolschi, Sonia Trifan si Veronica Sticlaru. Pe langa toate acestea, Trendy Expo reprezinta si o foarte buna oportunitate de networking si de  atragere de noi clienti pentru profesionistii si companiile din industriile de moda si beauty.
 
Accesul publicului in zona expozitionala este gratuit, iar workshop-urile sunt accesibile pe baza de bilete ce pot fi achizitionate prin reteaua bilete.ro sau la intrare, in limita locurilor disponibile.
 
Te asteptam cu drag sa te infuzezi de tendinte, trucuri de moda si frumusete, cadouri, surprize si sa iei pulsul frumusetii in tendinte!

 Mai multe detalii despre eveniment poti afla accesand pagina www.trendy-expo.ro
 
Persoana de contact: Tania Francu, email: [email protected], telefon: 0748595935

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu