Evenimente Go out

Vin la jazz: vinuri romanesti si muzica live @ Form, maine 28 iunie, de la 19.30

Vin la jazz: vinuri romanesti si muzica live @ Form, maine 28 iunie, de la 19.3028 iunie: marea familie a iubitorilor de vinuri românești și muzică live se reunește pe încăpătoarea și superba terasă de la FORM. 11 reprezentanți ai cramelor vor fi prezenți la eveniment, pentru a povesti, în particular, clienților curioși, despre vinurile pe care le-au selectat pentru eveniment. Bilete: https://eventbook.ro/music/bilete-cercul-de-feteasca-live-vin-la-jazz-form

Păstrăm tradiția Cercului, de a promova soiurile românești. De la cunoscutele Fetești albe, regale sau negre, Busuioace de Bohotin sau Tămâioase românești și până la mai rar întâlnitele Grasă de Cotnari, Novac, Negru de Drăgășani sau altele, vă invităm să (re)descoperiți, cu plăcere și entuziasm, bogăția diversității soiurilor autohtone.

Într-o formulă în premieră, cunoscuta și iubita Viorica Pintilie ne va surprinde cu un repertoriu și o interpretare nouă, alături de artiștii Dan Bruma (chitară) și Paolo Profeti (saxofon).

Chef-ul de la Form va avea grijă până și de cei mai pretențioși degustători și gurmanzi, pregătind un meniu deosebit, special creat pentru această seară.

Lista completă a producătorilor și vinurilor participante va fi actualizată, permanent, până la data evenimentului.

Prețul biletului este de 50 de lei/persoană. Bilete: https://eventbook.ro/music/bilete-cercul-de-feteasca-live-vin-la-jazz-form

Având în vedere că ne desfășurăm sub cerul liber, data evenimentului poate suferi o amânare o zi sau două, în caz de condiții meteorologice nefavorabile. Vă rugăm să verificați pagina Vinul.ro (sau prognoza meteo) pe 28 iunie.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu