Evenimente Go out

Anul asta facem un mare party! Xperiment In Transylvania

Anul asta facem un mare party! Xperiment In TransylvaniaIntre 8 si 10 iulie va avea loc in Zona Dragusel (Judetul Brasov), un mare party intr-un cort deschis, in aer liber, powered by In Transylvania: Xperiment In Transylvania.
 
DJ si super-Drummersvor face atmosfera 24/24, trecand prin funk, pop, indie-rock, disco-dance, progressive, electronica, ambientala.
 
Cu influente afro, funk si disco, Omul Tzuc va mixa avandu-l invitat pe percutionistul Lolo Noukpetor; French Connection vine de la Rooly&Vlad care vor mixa alaturi de tobosarul trupei Toulouse Lautrec; Supaulcu Mera Dexter si Nori, sub labelul UNUM si Nektin petrecerea pana dimineata, Alexei de la Travka vine cu colegul sau de trupa, Cristian, Calinmixeazaimpreuna cu tobosarul Chris Olsman de la The Amsterdams; din Sibiu il avem pe Agent Suciu, pentru noptile tarzii de pe platoul Xperiment In Transylvania.Bogdan Serbansi Alex Anghel(RADIO GUERRILLA) va vor aminti de playlistul celui mai temerar fenomen radio din Romania, asa ca Imi place sa LogOut cu Bogdan Serban pe iarba de la Xperiment In Transylvania.
 
Terenurile de fotbal sunt la 100 de metri distanta, campingul e primitor, obiectivele turistice sunt nenumarate, Aventura Park Dragus e aproape, iar pentru biciclisti, zona e grozava!
 
Intrarea este accesibila si tot ce ne-am propus este sa ne simtim bine impreuna.
 
Biletele si abonamentele se pot achizitiona de pe Myticket.ro si din reteaua Magazinelor Diverta: http://bit.ly/MyTicketXperimentsi http://bit.ly/BileteXperiment, dar si de la intrarea in zona de party, la urmatoarele preturi: abonament (3 zile) – 25 lei; bilete de o zi – 15 lei.
 
Mai multe informatii gasiti pe https://www.facebook.com/InTransylvania
Fbk event:https://www.facebook.com/events/920181944770838
 
Evenimentul este organizat de catre Fundatia ComunitaraTara Fagarasului si cofinantat de catre Consiliul Judetean Brasov.